💠 خطبه غدیر 💠
🌺بخش چهارم: بلند کردن امیرالمومنین علیه السلام بدست رسول خدا صلی الله علیه و آله
🔸ثم قال: ایهاالنَّاسُ، مَنْ اَوْلی بِکُمْ مِنْ اَنْفُسِکُمْ؟ قالوا: الله و رَسُولُهُ. فَقالَ: اَلا من کُنْتُ مَوْلاهُ فَهذا عَليّ مَوْلاهُ،✨ اللهمَّ والِ مَنْ والاهُ و عادِ مَنْ عاداهُ وَانْصُرْمَنْ نَصَرَهُ واخْذُلْ مَنْ خَذَلَهُ.
🔻سپس فرمود: مردمان! کیست سزاوارتر از شما به شما؟ گفتند خداوند و پیامبر او!
✨سپس فرمود: آگاه باشید! آن که من سرپرست اویم، پس این علی سرپرست اوست!✨ خداوندا دوست بدار آن را که سرپرستی او را بپذیرد و دشمن بدار هر آن که او را دشمن دارد و یاری کن یار او را؛ و تنها گذار آن را که او را تنها بگذارد.
🔸مَعاشِرَالنّاسِ، هذا عَلِيّ أخي وَ وَصیّي وَ واعي عِلْمي، وَ خَلیفَتي في اُمَّتي عَلی مَنْ آمَنَ بي وَعَلی تَفْسیرِ کِتابِ الله عَزَّوَجَلَّ وَالدّاعي إِلَیْهِ وَالْعامِلُ بِمایَرْضاهُ وَالَُْمحارِبُ لِأعدائهِ وَالْمُوالي عَلی طاعَتِهِ وَالنّاهي عَنْ مَعْصِیَتِهِ.
🔻هان مردمان! این علی است برادر و وصی و نگاهبان دانش من. و هموست جانشین من در میان امّت و بر گروندگان به من و بر تفسیر کتاب خدا که مردمان را به سوی او بخواند و به آن چه موجب خشنودی اوست عمل کند و با دشمنانش ستیز نماید . او پشتیبان فرمانبرداری خداوند و بازدارنده از نافرمانی او باشد.
🔸إِنَّهُ خَلیفَةُ رَسُولِ الله وَ أَمیرُ الْمُؤْمِنینَ وَالْإمامُ الْهادي مِنَ الله، وَ قاتِلُ النّاکِثینَ وَالْقاسِطینَ وَالْمارِقینَ بِأَمْرِالله.
🔻 همانا اوست جانشین رسول الله و فرمانروای ایمانیان و پیشوای هدایتگر از سوی خدا و کسی که به فرمان خدا با پیمان شکنان، روی گردانان از راستی و درستی و به دررفتگان از دین (خوارج) پیکار کند.
🔸یَقُولُ الله: (مایُبَدَّلُ الْقَوْلُ لَدَيّ).بِأَمْرِکَ یارَبِّ أَقولُ: اَلَّلهُمَّ والِ مَنْ والاهُ وَعادِ مَنْ عاداهُ وَانْصُرْ مَنْ نَصَرَهُ وَاخْذُلْ مَنْ خَذَلَهُ وَالْعَنْ مَنْ أَنْکَرَهُ وَاغْضِبْ عَلی مَنْ جَحَدَ حَقَّهُ.
🔻خداوند فرماید: «فرمان من دگرگون نخواهدشد.»
پروردگارا ! اکنون به فرمان تو چنین می گویم: خداوندا! دوستداران او را دوست دار. و دشمنان او را دشمن دار. پشتیبانان او را پشتیبانی کن. یارانش را یاری نما. خودداری کنندگان از یاری اش را به خود رها کن. ناباورانش را از مهرت بران و بر آنان خشم خود را فرود آور.
#خطبه_غدیر
#عید_غدیر
#فقط_حیدر_امیرالمؤمنين_است
🆔
@FM_javadAlaemme