آل عمران
وَإِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِيثَاقَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ لَتُبَيِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ وَلَا تَكْتُمُونَهُ فَنَبَذُوهُ وَرَاءَ ظُهُورِهِمْ وَاشْتَرَوْا بِهِ ثَمَنًا قَلِيلًا فَبِئْسَ مَا يَشْتَرُونَ
ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﻋﺎﻟِﻤﺎﻥ ﺩﻳﻨﻲ ﻗﻮﻝﻭﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺖ ﻛﻪ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﻛﺘﺎﺏ ﺁﺳﻤﺎﻧﻲ ﺭﺍ ﺑﺮﺍی ﻣﺮﺩم ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺩﻫﻨﺪ ﻭ ﻛﺘﻤﺎﻧﺶ ﻧﻜﻨﻨﺪ؛ ﻭﻟﻲ ﻛﺘﺎﺏ ﺍﻟﻬﻲ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻛﻨﺎﺭی ﭘﺮﺕ ﻛﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪﻗﻴﻤﺖ ﻧﺎﭼﻴﺰ ﻣﺎﺩی ﻓﺮﻭﺧﺘﻨﺪ؛ ﺭﺍﺳﺘﻲ ﻛﻪ ﺑﺪ ﻣﻌﺎﻣﻠﻪﺍی ﻛﺮﺩﻧﺪ!(١٨٧)
✍🏻 رسالت علمای دین در تمامی مکاتب بسیار بزرگ و سنگین است.
شناخت حقیقت دین، شناخت زمان و داشتن بصیرت و همچنین توانایی هدایت مردم از یک سو یک طرف و از طرف دیگر به هنگام وارد صحنه شدن و هدایت جامعه از مهمترین وظایف عالم عامل هست.
خدا می داند برخی علمای اسم و رسم داری که سنگ قرآن و اهل بیت علیهم السلام را به سینه می زنند و مریدان فراوانی هم دارند چه پاسخی خواهند داشت وقتی در قیامت از آنها پرسیده شود: چرا وقتی در اغتشاشات قرآن را آتش زدن و یا خیمه عزای حضرت زهرا سلام الله علیها را به آتش کشیدن، ساکت بودید و هیچ اعتراضی نکردید؟ چرا وقتی ماهیت آشوبگران مشخص شد از بیانیه های قبلی خود ابراز ندامت نکردید؟ چرا در برابر دروغ ها سکوت کردید؟ چرا وقتی عده ای حکم الهی حجاب را زیر پا گذاشتن و روسری ها را سوزاندن و در کف خیابان رقصیدن سکوت کردید؟ مگر ماموریت اصلی شما دفاه از دین و احکام آن نبود؟ نکند شما هم فکر می کردید انقلاب سقوط می کند و شما به دنبال جا پای خود برای پس از فروپاشی انقلاب اسلامی بودید؟
فَبِئْسَ مَا يَشْتَرُونَ
ﺭﺍﺳﺘﻲ ﻛﻪ ﺑﺪ ﻣﻌﺎﻣﻠﻪﺍی ﻛﺮﺩید!
#Hero
#حاج_قاسم
#سردار_سلیمانی