شماره شایعه:2192
🔆 متن شایعه:
« ناسا: ۱۲ بهمن زمین نابود میشود!
کارمندان ناسا اطلاعاتی را منتشر کردند که مدعی است کره زمین تا یک ماه آینده به پایان عمر خود میرسد.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، طبق این گزارش ادعایی کارمندان ناسا، ستارهای به نام «ان. تی۷- ۲۰۰۲» در اولین روز ماه فوریه ۲۰۱۸ (۱۲ بهمن) ساعت ۱۱:۴۷ به وقت محلی به زمین برخورد میکند و این کره خاکی را از بین میبرد.
روزنامه دیلیاستار نیز در این باره نوشت: «کارکنان ناسا تاکید کردند پایان جهان در این زمان آغاز میشود و جهان با نیرویی معادل انفجار ۳۰ میلیون بمب هستهای نابود خواهد شد.»
این اطلاعات تنها چهار روز بر پایگاه اینترنتی ناسا باقی ماند و بعد از آن کارشناسان این سازمان آن را حذف کردند.
برخی کارشناسان ناسا معتقدند باید بیانیههای مرتبط با تهدیدات واقعی این خطر که کره زمین را تهدید میکند مخفی نگه داشته شود، اما برخی دیگر از کارشناسان نیز درباره قدرتی که قادر به نابودی زمین باشد، تردید دارند. »
🔆 پاسخ شایعه:
1️⃣ خبری که تحت عنوان “نابودی زمین در ۱۲ بهمن ماه ۱۳۹۶” یا اول فوریه سال ۲۰۱۸ در بسیاری از وبسایت های خبری و خبرگزاری های معتبری همچون برنا، باشگاه خبرنگاران جوان، تابناک و … درج شده است یک شایعه بین المللی است و صحت ندارد. نمونه های این شایعه را می توانید در لینک های زیر مشاهده نمایید.
📎
url.faranama.co/tabnak
📎
url.faranama.co/borna
📎
url.faranama.co/yjc1
2️⃣ اطلاع رسانی سازمان ناسا از طریق وبسایت دیلی استار و یا وبسیات های خبری دیگر نخواهد بود. همینطور بر خلاف ادعای متن شایعه در وبسایت رسمی ناسا نیز هرگز هشداری در رابطه با برخورد ستاره یا سیاره ای با زمین و نابودی کل آن درج نشده است.
📎
url.faranama.co/nasa
3️⃣ ناسا پیش تر تهدید نابودی زمین توسط برخورد هرگونه سیاره یا ستاره به آن را به کل تکذیب نموده است و نابودی زمین را شایعه دانسته است.
📎
url.faranama.co/Fa2pB
4️⃣ سیارک NT7 در سال ۲۰۰۲ در مداری نزدیک به زمین کشف شد و بنام (۸۹۹۵۹) ۲۰۰۲ NT7 نامگذاری شد. این سیارک که در ابتدا تهدیدی برای زمین برشمرده می شد، در تاریخ اول آگوست ۲۰۰۲ از لیست تهدیدهای زمین حذف شد.
@GhararGahShayeat
5️⃣ بر خلاف ادعای متن شایعه سیارک NT7 در ژانویه سال ۲۰۱۹ و نه ۲۰۱۸ از فاصلهی ۶۰ میلیون کیلومتری زمین عبور خواهد کرد و هیچ خطری برای سیاره ی ما ایجاد نخواهد کرد.
📎
url.faranama.co/NT7
6️⃣ شایان ذکر است که دفتر هماهنگی دفاع سیارهای در ناسا، وظیفه ی گردآوری اطلاعات مربوط به سیارکها و زیر نظر داشتن آنها را دارد، به نحوی که در صورت نزدیک شدن یک سیارک به زمین، پیشاپیش احتمال برخورد آن را محاسبه کرده و در صورت لزوم، اقدامات لازم را برای مقابله با این خطر به جریان اندازد.
📎
url.faranama.co/LoXyI
📎
url.faranama.co/aPsMT
نشر این پیام صدقه جاریه است.
✒️ 📋 ✒️ 📋 ✒️ 📋 ✒️ 📋 ✒️ 📋
نشر مطلب با ذکر منبع بلامانع و نشانه پایبندی به اخلاق اسلامی است
👈قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات👉
https://telegram.me/joinchat/A9RIwjvuaKGX3QS979_J_w
در سروش 👇
http://sapp.ir/gharargahshayat
در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/2775384064Ccbdd7dd634