🎂آیین چراغ: یک مرد و یک مسجد
▫️جشن تولد حاج علی دیباچی در چهاردهمین آیین چراغ
▫️مسئولیت در دفتر و ستاد نماز جمعه، عضویت در صندوق قرض الحسنه خاتم الانبیا ، مسئول سینه زنی برق روز، یکی از اعضای صلح و سازش مسجد صاحب الزمان(عج)، رییس هیات امنای مسجد صاحب الزمان(عج)، یکی از اعضای هیات امنای موکب قمر بنی هاشم(ع) ، عضو هیات امنای گلزار شهدا برق روز، حامی بنیاد علمی نوآوران گراش و کانون طه از جمله فعالیتهای او محسوب میشود.
🔻حاج علی دیباچی
💬 سرنوشتم این بود که اینجا بمانم و دوستان خوبی داشته باشم. سرمایه اصلی من دوستانی هستند که دور و برم هستند. با حاج عبدالحسین سرخوش، حاج صمصام کشتکاران و حاج فضل الله سعادت صمیمیت بیشتری دارم و حاج حسین حسنزاده، در امور خیر بیشتر با من همراه بوده و به حرف من، حسینیه و مسجد ساخته است.
💬 سال ۵۵ آمدیم در خانهای که همسایه مسجد صاحبالزمان(عج) بود و از آن موقع به بعد پایگاه ما شد مسجد صاحب الزمان(عج)
💬 دغدغهی ما در حال حاضر بیشتر فقرا، مشکلات معیشتی و به خصوص بیماران است و روی این مساله متمرکز شدیم.
🔻یک مسجد فرهنگی
💬 تاسیس بنیاد علمی نوآوران راهاندازی کانون طه و همچنین صندوق قرض الحسنه از فعالیتهای شاخص مسجد است. همچنین ما برای اولین بار در گراش ده واحد مسکن برای زوجهای جوان درست کردیم.
📌به سرانجام رساندن پروژهی گلزار شهدای برق روز و ساخت موکب قمر بنی هاشم در مرز شلمچه دو موضوعی است که حاج علی به عنوان مهمترین پروژه مسجد صاحبالزمان(عج) در حال حاضر از آن یاد میکند.
♾برای تکمیل پروژهی رضوان شهدا برق روز از همه توقع همکاری داریم. متاسفانه از ناحیه دولتی کمک ملموسی نداشتیم و به جایی نرسیدیم. تا اتمام پروژه تخمین میزنیم حدود ۳ و نیم تا ۴ میلیارد دیگر هزینه نیاز داشته باشیم.
♾ما چندین سال است که در مرز شلمچه موکب قمر بنی هاشم(ع) را برپا میکنیم و حالا میخواهیم ساخت و ساز انجام دهیم و برای این کار بین ۱۲ تا ۱۳ میلیارد هزینه نیاز دارد.
🗣حاج علی از نگاه دوستان
🔻حاج خلیل غلامی:
💬 یک فرد اجتماعی است و به خصوص در زمینه مذهبی خادم امام زمان(عج) است. ذاکر امام حسین(ع) و مداح اهل بیت(ع) است. ایشان به عنوان معتمد محل شناخته شده است. فرد جدی و پای کار است و حرفش با سند برابر است. در شورای حل اختلاف هم فعالیت داشته و دارد.
🔻مهندس قاسمعلی وقارفرد:
💬تجربه خوبی در زمینه معماری دارد و از بچهگی هیاتی بوده است و برای خدمت به هیات، لیدر ما بود. به نقطه امید محله تبدیل شده بود به خصوص برای محرومین.
💬 صدای زیبایی دارد وقتی نوحه میخواند آقا عباس کیف میکرد و لذت میبرد و میگفت ادمه بده. هر کسی هر مشکل و اختلافی در زمینهی ازدواج، طلاق، زمین و ارث و میراث دارد برای حل آن به حاج علی مراجعه میکند.
🔻حاج قاسم سرخوش:
💬 رابطه دیباچی با دوستان در دبی خیلی خوب است البته نه فقط دبی، با دوستان شاغل در دبی، قطر و بحرین ارتباط خوبی دارد او یه تمام معنا یک فرد اجتماعی است.
💬 تا موضوع خیرین پیش میآید همه نگاهها میرود به سمت کسانی که خارج از کشور هستند ولی خیلیها مانند حاج علی ماندند و اینجا کار کردند و به فرم دیگری ایثار کردند.
🔻محمد علی شامحمدی:
💬 همیشه حامی رسانه بوده در عصر گراش در سال ۸۱ و بعد هم در زمان فعالیت نشریه صحبت نو از جانب ایشان حمایت شدیم. این علاقه به رسانه باعث شده حاج علی دو استودیو بسازد.
🔻حسن پسر کوچکتر حاج علی:
💬 در طول این مدت این اولین تولدی است که برای پدرم میگیریم. پدرم خودش را وقف مسجد و کارهای فرهنگی کرده است و باعث افتخارم است. پدرم از جایگاهش هیچ موقع برای منافع شخصی خودش و خانواده استفاده نکرده است.
🔻خانم پاکروان، همسر او:
💬برای حاجی از غذا مهمتر قلیانش است که باید سر موعد چاق باشد. گاهی ما در کار ایشان سهیم میشویم به خصوص زمان توزیع نذری رمضانی و اگر کاری از دستمان بربیاید انجام میدهیم.
☑️
7Berkeh.ir/archives/136862
▪️▫️▪️
🔴
7Berkeh.ir
✔️
t.me/HaftBerkeh
✔️ Whatsapp :
bit.ly/7B-Wa
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️
eitaa.com/Haftberkeh
✔️
Ble.ir/7Berkeh