🇬🇧 حرامزادگی، بازی تاج و تختِ انگلیسی(۲)
🕸
yon.ir/yIG4z 🕸
🔴
#تاریخ_حرام_زادگی
🔸 همانگونه که قبلا ذکر شد، چون ویلیام چهارم هیچ فرزند مشروعی نداشت (و تمام فرزندان او
#زنازاده بودند) لذا برادرزادهاش، دختری به نام الکساندریا ویکتوریا در سال ۱۸۳۰میلادی (در سن ۱۱سالگی) وارث مسلم تاج و تخت انگلیس شد! در تاریخ ۲۰ژوئن سال ۱۸۳۷میلادی که ویلیام چهارم از دنیا رفت، ویکتوریا در سن ۱۸سالگی ملکهی انگلیس شد و ۶۳سال بر تخت سلطنت انگلیس نشست!
✅ نکاتی پیرامون الکساندریا ویکتوریا (ملکه ویکتوریا / مادر ادوارد هفتم)
🔸 زمانی در خانواده سلطنتی انگلیس، ادوارد آگستس، همسری به نام ویکتوریا مری لوسیا داشت، که از او ملکه ویکتوریا تولد یافت. بعدها انگلیسیها از این قضیه پرده برداشتند و اعلام کردند که پدر ملکه ویکتوریا، ادوارد آگستس نبوده است، بلکه پدرش، "نیثن مایر راثاچیلد (روچیلد)" جهود بوده! در حقیقت ملکه ویکتوریا حاصل
#گناه_زنای ویکتوریا مری لوسیا و نیثن مایر روچیلد بوده است.
💢 اما، به علت اینکه ویلیام چهارم نیز فرزند مشروعی نداشت، باید الکساندریا ویکتوریا به عنوان یک فرزند مشروع ادوارد آگستس و ویکتوریا مری لوسیا معرفی میشد و وارث تاج و تخت انگلیس میشد!!
🔸 ملکه ویکتوریا سه سال بعد از اینکه به تخت سلطنت نشست، با آلبرت ازدواج کرد. البرت در سن ۴۲سالگی بر اثر تب شبه حصبه درگذشت. ملکه ویکتوریا در طول ۲۱سال که با آلبرت زندگی میکرد، صاحب ۹فرزند شد و ۵۰سال مابقی عمر خود را ازدواج نکرد و به تنهایی بر تخت سلطنت انگلیس نشست تا این که در سن ۸۲سالگی درگذشت.
👈 ادامه دارد...
✍
#منصور_کاظمی
🌐 به نقل از کانال اندیشکده حکمت عهد
🇬🇧
#انگلیس_شناسی
🌪 پروژهی جنبش مردمی حلالزادهها،
#پروژه_نجات غرب از
#حرام_زادگی،
#گناه_زنا و
#زنازادگی است!
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡
@HalalZadeha