🖌کامبیزراشدی
باسلام و احترام خدمت همه دوستان عزیز .
متاسفانه امروزه کلمه ناترازی را در انرژی بسیار می شنویم. واین ناترزای ها دلایل زیادی دارد از جمله مصرف غیر منطقی و غیر استاندارد و از طرفی هم عدم بالابردن بهره وری و راندمان تولید که به نظر اینجانب اصل ناترازی در امور مالی و اقتصادی همچون انرژی و... ریشه اش ناترازی ایجاد شده در فرهنگ و سبک زندگی مردم و نتیجتا اختلاف بین آدم ها و قشربندی در بین مردم است. اصولأ وقتی ناترازی (شما بخوانید تبعیض) ایجاد میشود،دیگر دلسوزی و مشارکت اجتماعی در امور مختلف از رعایت حداقلی ها حفظ منابع و منافع ملی را مشاهد نمی کنیم و این میشود که فرهنگ عمومی در کشور در اموری چون مصرف و... به روزی افتاده که نه تنها در جلوگیری از اسراف و رعایت قوانین همراهی نمیشود که تقابل هم ایجاد میشود که حل این مسئله در جامعه مان تنها و تنها با رفع تبعیض ، تناقض و تضادها در قوانین و اجرای آن می باشد . چنانچه رهبر انقلاب بارها تاکید داشتند که بایدبرای اصلاح ناترزای های اجتماعی و اقتصادی تلاش و مجاهدت کرد و در این مسیراصلاح بدون مبارزه با زالوصفتان و فرصت طلبان امکان ندارد.
بی جهت نیست که توصیه اکید بزرگانمان بر اینست که سبک زندگی مدیریتی و شخصی مسئولان نظام جمهوری اسلامی در حکومت دینی باید همتراز با مردم جامعه و به دور از تجملات و اصل قرار دادن قدرتهای سلطهگر باشد، چراکه راه رسیدن به عدالت در جامعه دینی بر اساس آموزهها و الگوی مدیریتی امام علی(ع) اطاعت ولیَ امر است.
البته ذکر این نکته حائز اهمیت است که عدالت به معنای مساوی بودن نیست و هر کس باید بهحق خود برسد؛ بطور مصداقی، قرار نیست کارمند متخصص با کارمند بیتخصص یکسان باشد بلکه عدالت به معنای نبود تبعیض است به صورتی که حقوق مسئولان و مردم اختلاف زیاد و فاحشی نداشته باشد. چراکه آنچه در مذموم هست اختلاف در جامعه و بین مردم است نه تفاوت که همانا تفاوت وجودش سبب حرکت و برکت می باشد. انشاالله