🎥 تجمع ۲۵۰ هزار نفری حمایت از فلسطین در شهر آمستردام هلند
این سومین بار است که راهپیمایی خط قرمز در هلند برگزار میشه. هر بار تعدادشون تصاعدی بالا میره. بار اول حدود ۱۰۰ هزار نفر، بار دوم ۱۵۰ هزار نفر و این بار ۲۵۰ هزار نفر شرکت کردن تا به دولت هلند بگن دست از حمایت از اس.قاطیل برداره!
زیر بارون و در هوای سرد، زن و مرد و پیر و جوون و کودک و نوجوون، ساعتها در میدان Museumplein تجمع کردند و بعدش هم در کوچه های آمستردام راهپیمایی کردند تا به قول خودشون، حداقل کاری که برای حمایت از مظلومین فلسطین از دستشون برمیاد رو انجام بدن. بعضی ها هم از پنجره ها حمایت خودشون رو نشون میدادن ولی این بار، به یاد گرسنگی و تشنگی مردم غزه، با قابلمه خالی و قاشق به دست!
بعضی هم با اشاره به شیطنتهای اخیر سیاستمداران طماع بعضی از کشورها، آگاهانه شعار میدادن که راه حل دو-دولتی برای فلسطین معنایی نداره و باید فلسطین ۱۹۴۸ مبنای هر صلحی باشه.
انشاالله هر چه زودتر پیروزی کامل حق بر باطل و شادی قلب مظلومان و آزادگان جهان رو شاهد باشیم! 🤲🍃
یکشنبه، ۱۳ مهر ۱۴۰۴
۵ اکتبر ۲۰۲۵
۱۲ ربیع الثانی ۱۴۴۷
#فلسطین
#حق
لینک عضویت در کانال هلندستان:
Eitaa.com/Holland_2021