⭕️
مروری بر آخرین وضعیت نبرد زمینی در غزه در سطح راهبردی
🔸 در یک نگاه کلی، ارتش دشمن پس از سه هفته بمباران سنگین، با سه لشکر نیرو وارد غزه شد و دو هدف، یعنی قطع ارتباط شمال و جنوب غزه و تکمیل طوق محاصره را تعیین کرد که این دو پس از دو هفته محقق نشده و تلفات دشمن هم به شدت بالا بوده. تقریبا همه منابع معتبر محور مقاومت بر کذب محض بودن تلفات اعلامی صهیونیست ها تاکید دارند و آمار واقعی را حداقل بالای 200 کشته و زخمی میدانند.
🔸 از سویی گفته میشد در صورت ورود، کار شناسایی رهبران مقاومت برای ترور و محل اسرا برای آزادی راحت می شود که این دو محقق نشده و به نظر به دو هدف اصلی رژیم حتی قبل از محاصره و قطع شمال و جنوب قرار گرفته است.
🔸 همزمان جدای از تلفات، فشار سیاسی و افکار عمومی بی سابقهای از سوی اعراب، آمریکا و اروپا، آفریقا و آمریکای لاتین وارد شده، مثلث عراق، یمن و لبنان هر روز در حال بالا بردن سطح تنش و عبور از خطوط حریف هستند، اقتصاد ضربهپذیر رژیم دچار چالشهای جدی شده و شکافهای داخلی تلآویو هم در حال سر باز کردن است.
🔸 اکنون دشمن صهیونیستی چند گزینه دارد:
1. عقب نشینی: که به شکست کامل است.
2. ورود به عمق غزه: که عملاً وارد یک باتلاق شده و واشینگتن نیز هرروزه در حال یادآوری شکستهای آمریکا در جنگهای گذشته است.
3. ماندگاری در همین سطح: در این خصوص، چگونگی ادامه مسیر مهم است زیرا الان هدف دشمن: قطع شمال و جنوب غزه، تکمیل محاصره، یافتن و آزادی اسرا، ترور رهبران مقاومت و کشف تونلهاست است اما هیچ زمانبندی وجود ندارد که قرار است این اهداف کِی و چگونه برآورده شده، مرحله بعد چه خواهد بود و حتی در صورت تصرف کامل غزه، چه طرح قابل اجرایی روی میز است.
🔸 به عبارتی دشمن عملا در یک چند راهی پیچیده گیر کرده و این در حالی است که اگر اجازه ورود از همان ابتدا به دشمن داده نمیشد ممکن بود که هرگز شاهد این سردرگمی در میان تصمیمگیران رژیم نبودیم از همین رو از حمله زمینی صهیونیستها به غزه، به عنوان "دام" یاد شد.
#فلسطین
#طوفان_الاقصی
➺
@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی