🔻«یاریگران زندگی» در قاب نگارخانه بجنورد نشست
🔹️نمایشگاه تجسمی «یاریگران زندگی» با حضور اهالی هنر و جمعی از مسئولان در نگارخانه بجنورد جان گرفت.
🔹️«اکبری» مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی در حاشیه بازدید از این نمایشگاه با اشاره به قرارداشتن در هفته کتاب و کتابخوانی، بر ضرورت توجه به کتاب سخن گفت و افزود: متاسفانه این روزها، گوشی ها یار مهربان شدند، در حالی که باید کتاب و درس و مدرسه باید یار مهربان این روزهای ما باشد.
🔹️وی کتاب را کلید واژه علمی،تربیتی و پرورشی دانست و از معلمان به عنوان بازوان تربیتی یادکرد که در نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی نقش به سزایی ایفا می کنند.
🔹️وی با اشاره به محوریت نمایشگاه از این که فرهنگ اطلاع رسانی از آسیب های اجتماعی باید در میان دانش آموزان نهادینه شود، تصریح کرد: با توجه به این که امروز، عصر فوران آسیب های اجتماعی است و فرزندان ما را تهدید می کند، این نمایشگاه یکی از اقدامات موثر در راستای فرهنگ سازی در این عرصه است.
🔹️بر اساس این گزارش، در نمایشگاه «یاریگران زندگی» با رویکرد مبارزه با اعتیاد و آسیب های اجتماعی در قالب 25 اثر گرافیکی،نقاشی و کولاژ که از سوی هنرجویان هنرستان عارف و هنرهای زیبای بجنورد تولید شده است، در قاب نگارخانه جان گرفت، از شرکت کنندگان تقدیر به عمل آمد.
📮 تگها:
#طرح |
#یاریگران_زندگی |
#قاب_نگارخانه |
#بجنورد |
⚜️خبرگزاری
#ایسکانیوز_خراسان_شمالی ⚜️
📲 اینستاگرام | تلگرام | ایتا | بله
🌐
@iscanews_khorasansh