مجلس بر افزایش حقوق کارمندان در لایحه بودجه اصرار دارد/ بررسی بودجه تا پایان سال تمام نمیشودبهروز محبی نجمآبادی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، در رابطه با آخرین وضعیت لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در مجلس شورای اسلامی گفت:
◀️ لایحه بودجه درماه گذشته در مجلس مصوب شدو شورای نگهبان قانون اساسی هم اشکالات خود به لایحه بودجه مصوب مجلس را اعلام کرد و مجلس هم در این رفتوبرگشت برخی ابهامات را برطرف کردو دربرخی موارد هم برمصوبات پیشین خود اصرار ورزید.
◀️ یکی ازمواردی که مجلس علیرغم اشکالات شورای نگهبان برتصمیم خود اصرار ورزید موضوع افزایش حقوق و دستمزدهای کارکنان دولت بود که با اصرار مجلس برمصوبه پیشین خود حتما به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع خواهد شد.
◀️ براساس مصوبه مجلس، قانون بودجه به صورت دومرحلهای تصویب خواهد شد. مرحله اول کلیات و مرحله دوم مرحله ردیفها و جداول بودجه است. مجلس درحال حاضر منتظر است که دولت محترم ردیفها و جداول بودجه را به مجلس تحویل دهد تا مورد بررسی نمایندگان قرار بگیرد.
◀️ قبلا درجریان بررسی بودجه شفافیت وجود نداشت و هیأت رئیسه کمیسیون تلفیق برای بودجه تصمیم میگرفت و در تغییراتی ایجاد میکرد؛ اما الان براساس خواسته خود مجلس ما نیازمند شفافیت بیشتری هستیم.
◀️ درباره زمان احتمالی اتمام بررسی لایحه بودجه در مجلس، اگر ردیفها و جداول بودجه درهمین هفته به مجلس نرسد، به سمت تصویب بودجه دودوازدهم حرکت میکنیم تا فعلا تکلیف دولت در دوماه اول سال آینده مشخص شود و پس از آن درفرصت مناسب به وظیفهمان در بررسی لایحه بودجه عمل کنیم.
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران