🔹نشریهء لنست در آوریل 2023،
مقالهای را به قلم اعضای
هیئت INB (هیئتی که مسوول تهیه و تدوین پیش نویس پیمان پاندمی است) منتشر کرد که در آن، توضیحاتی درباب این پیمان داده شده است.
🔸من نکات مهم این مقاله را در این جا میآورم. خواندن این نکات به درک چیستی
#پیمان_پاندمی کمک میکند:
1️⃣کرونا، طی سالهای 2021 تا 2022، منجر به وقوع 14.8 میلیون مرگ مازاد شد (دقت کنید: مرگ مازاد! به ادعای نیچر تا دسامبر 2022، خود کرونا، حدود 5.5 میلیون کشته داشت.
طبق تعریف نیچر، مرگ مازاد یا بیش از حد، به معنای «تفاوت تعداد کل مرگ و میرها در یک بحران، در مقایسه با موارد مورد انتظار در شرایط عادی است») که حرکت رو به جلو در جهت دستیابی به اهداف توسعه پایدار را از مسیر خود، خارج کرد.
2️⃣همهگیری کرونا، افرادی را که در موقعیتهای آسیبپذیرتر زندگی میکنند بیشتر تحت تأثیر قرار داد. دسترسی ناعادلانه به اقدامات پزشکی در دنیا، بهویژه در آفریقا منجر به دسترسی نامناسب به واکسنها، روشهای تشخیص و درمانها شد.
🔹آفریقا، کمترین آمار کروناییها را داشت و مردم این قاره، نسبت به این بیماری مقاومتر بودند، چرا اینقدر نگران واکسن این مردم هستند؟ آن هم در شرایطی که این قاره با کمترین میزان واکسیناسیون دنیا، کمترین مرگ ومیر کرونایی را داشت و اساساً از این بیماری جان سالم به در برد! حالا همین موضوع را عاملی برای تدوین پیمان پاندمی میدانند! (منبع
1 و
2).
3️⃣مذاکره برای پیمان پاندمی و نیز برای اصلاح مقررات بینالمللی بهداشت (IHR) در جهت رفع کاستیهای آن، در سال 2023 آغاز شد و انتظار میرود که مجمع جهانی بهداشت (WHA) در ماه می 2024، سند جدید و اصلاحیههای IHR را تصویب کند.
4️⃣در این پیشنویس در تعریف بیماری همهگیر آمده است: «گسترش جهانی یک عامل بیماریزا یا واریانت که از طریق انتقال پایدار و شدید از فردی به فرد دیگر، جمعیتهای انسانی با ایمنی محدود یا بدون ایمنی را آلودهمیکند و بار زیادی را به سیستمهای بهداشتی وارد میکند. این آلودگی با عوارض شدید و مرگ و میر بالا و ایجاد اختلالات اجتماعی و اقتصادی همراه است که کنترل تمامی این موارد، نیازمند همکاری و هماهنگی موثر ملی و جهانی است.»
🔸چرا از عبارت "جمعیتهای انسانی با ایمنی محدود یابدون ایمنی" استفاده شده؟ آیا غیر از این است که ایمنیزایی مد نظر WHO، تنها از طریق واکسن حاصل میشود؟ آیا غیر از این است که در واکسیناسیون کرونا، سیستم ایمنی طبیعی افراد نابود شد، لذا با اتکا به همین واقعیت، این مسئله در تعریف بیماری همهگیر، برجسته شده است؟ آیا این بدان معنا خواهد بود که کشورهای با آمار پایین واکسیناسیون، فاقد ایمنی لازم خوانده خواهند شد و متهم اول پاندمیها خواهند بود؟ (شاید در اینجا با بازی با آمار، همین امر رخ دهد).
5️⃣تسریع در دسترس بودن اقدامات متقابل پزشکی مؤثر، ایمن و با کیفیت در شرایط اضطراری بهداشت عمومی برای نجات جان افراد و کاهش گسترش و شدت بیماری ضروری است. مقامات نظارتی ملی باید مسیرهای تسریع شده را برای اطمینان از در دسترس بودن این قبیل اقدامات متقابل پزشکی، بررسی و اجرا کنند.
🔹این بند هم به معنای آن است که مقامات یک کشور، باید دسترسی به اقدامات پزشکی متقابل -متقابل، منظوردوطرفه هست، یعنی از این طرف کشورها باید آمار و اطلاعات پزشکی شان را بدهند، از طرف مقابل، راه را برای ورود تیمهای پزشکی بینالمللی باز کنند- را تسهیل کنند.
6️⃣یکی از مسخرهترین نکاتی که در این مقاله دربارهء پیش نویس پیمان پاندمی آمده، این جمله است:
"پیش نویس صفر همچنین گزارش، مقررات و نظارت کافی را برای امنیت و ایمنی زیستی پیشنهاد میدهد تا اطمینان حاصل شود که تحقیقات GoF (gain-of-function)، که به طور ژنتیکی ارگانیسمها را تغییر میدهد تا بیماریزایی و قابلیت انتقالشان افزایش یابد، منجر به شیوع بیماریها - خواه باخطای انسانی، خواه با انتشار عمدی این گونه پاتوژنها- نشود".
🔸این جمله را باید دهها بار خواند و سپس پرسید، وقتی صراحتاً عنوان میشود که هدف از GoF، افزایش بیماریزایی و قابلیت انتقال میکروارگانیزمهاست، اساساً چرا باید انجام آن مجاز باشد؟ که بعد به دنبال آن باشند که منجربه شیوع بیماری نشود؟ آیا این جمله، تلویحاً بدان معناست که کرونا هم حاصل GoF بود و اعضای WHO خود بدان واقفند؟
❌متن این پیمان، یک متن احمقانه هست که برای وزرا و رؤسای ابله کشورهایی که آن را امضا میکنند، تنظیم شده است!❌
🆔
@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc