.
🔹️نمایندگان شهرداری، دادستانی و میراث فرهنگی با امضای صورت جلسهای به کسبه ابلاغ کردند در کمترین زمان به استحکام بخشی، و رفع خطر و انتخاب محل جدید اقدام کنند.
🔹️رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مراغه گفت: بخشهای زیادی از این بنا با گذشت زمان دچار فرسودگی شده و نیازمند مرمت اساسی است.
🔹️وی اضافه کرد: نبود راه دسترسی مناسب و تجهیزات اطفای حریق از دیگر مشکلات این بازار تاریخی است.
🔹️به گفته رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مراغه، این بنا در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
🔹️سرای خامنهای مراغه، اواخر دوره قاجاریه بنا شده و سالها است محل داد و ستد و فروش خشکبار در این شهر است.
🔹️بنای تاریخی سرای خامنهای مجموعهای زیبا از معماری آجری اواخر دوره قاجاریه در مراغه است. این بنا با نمای آجری راسته خفته در ۲ طبقه ساخته شده است. در سالهای گذشته بخشهای زیاد این بنای ۱۲۰ ساله به علت نفوذ رطوبت و فرسایش به بنای حادثه خیز تبدیل شده است. این بنا بین سالهای ۱۲۸۰ تا ۱۲۹۵ هجری شمسی توسط حاج اسماعیل خامنه احداث شده است.
☫
#مهار_تورم_رشد_تولید
🌸
#انتشار_حداکثری_با_شما
╭┅─────┅╮
@M_Khabar 👈 ( مراغه خبر )
╰┅─────┅╯