سیستم عراق
🔹عراق یک رئیس جمهور دارد، یک نخست وزیر دارد و یک مجلس. نخست وزیر را مجلس تعیین میکند. استاندار، نمایندۀ دولت است و طبعاً خود دولت باید آن را تعیین کند، اما در عراق اینگونه نیست، معادل همین سیستم را در هر استان هم دارند، یعنی یک مجلس کوچک در استان دارند که آن مجلس، استاندار را تعیین میکند. فلذا استاندار به نخست وزیر میگوید: «تو رقمی نیستی!» مثل کُریخوانی استاندار بصره و عادل عبدالمهدی. اصل پول در استانهاست.
🔸
سیستمی ساختند که امکان ندارد از این سیستم بتوانید سالم بیرون بیایید. این سیستم را آمریکا برایشان درست کرد. اگر به رأی دادن باشد، دموکراتیکترین حکومت کرۀ زمین، عراق است چون همه چیزشان با رأی است. با این حال مردمشان الان میگویند: «ما از خدایمان است که یک صدام خوب پیدا شود، غلط کردیم رأی دادیم. اصلاً دیکتاتور میخواهیم. یک نفر فقط بیاید حرف بزند.»
🔹مردم سرگیجه گرفتند. مسئولینشان هم سرگیجه گرفتند. چون
آمریکاییها اینها را در یک چرخ و فلکی انداختند که همین طور دارد میچرخد. نفت را دارد میبرد. نمیگذارد در عراق نیروگاه برق بزنند. ایران رفت در حیدریه برایشان نیروگاه برق رایگان بزند، آمریکا گفت: «نمیگذارم.» یکی از دلایل حذف عادل عبدالمهدی این بود؛ رفت با زیمنس قرارداد ۱۴میلیارد دلاری بست که بیاید یک بار برای همیشه نیروگاه فسیلی بزند، گفت: «سیکل ترکیبی بزن ما بتوانیم برق داشته باشیم.»
🔸
عراق اقیانوس نفت است، فقط کافی است نیروگاه بزند؛ دیگر صادرکنندۀ نفت میشود. در عربستان با نفت، آب را شیرین میکنند. برای عربستان حلال است اما برای عراقیها حرام! چون عربستان با آمریکاست و عراق با آمریکا نیست.
برگرفته از سخنرانی استاد رائفیپور با موضوع:
✅
نبرد سیستماتیک در جغرافیای آخرالزمان
📅 ۱۲ آذر ۹۸
📍تهران
#عراق
#سیاسی
📚 واحد نگارش مؤسسه مصاف (نویسا)
🆔️
@Masaf_Nevis