📎🔹️واکنش اعضای مجمع به اظهارات روحانی:
رهبری صرفاً گفتند با «بررسی» لوایح FATF مخالفت ندارند
🔸حجتالاسلام مصباحیمقدم در واکنش به اظهارات اخیر رئیس جمهور مبنی بر موافقت مقام معظم رهبری با تصویب لوایح FATF گفت که چه اشکالی دارد ایشان که رئیس جمهور هستند، طی مکاتبهای از رهبری بخواهند نظرشان را در موافقت با این لوایح اعلام کنند. پرویز داوودی نیز تصریح کرد که رهبری تأکید دارند که روال قانونی درباره لوایح طی شود؛ یعنی نظرشان را که نهی از دنبال کردن پیوستن به این کنوانسیونها بود مطرح کردند، اما تأکید میکنند که روال قانونی باید طی شود.
▫حجتالاسلام غلامرضا مصباحیمقدم در گفتوگو با ایسنا اظهار داشت: من نسبت به اظهارات اخیر آقای رئیس جمهور که از طریق پیامک این موضوع را دریافت کردم واقعاً اظهار تأسف میکنم. ایشان توجه ندارند که خودشان عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هستند؟
وی ادامه داد: ایشان بیایند در مجمع فرمایشاتشان را در حضور اعضا مطرح کنند و جوابشان را بشنوند؛ بعداً از طریق رسانهها موضوع را مطرح کنند. این کار ایشان بر خلاف مصالح ملی است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: این لوایح در مجلس شورای اسلامی مطرح شد، سپس ایراداتی توسط شورای نگهبان به آن وارد شده و این ایرادات به مجمع آمده است. در حال حاضر وظیفه مجمع است که به این ایرادات رسیدگی کند.
حجتالاسلام مصباحیمقدم در واکنش به اظهارات اخیر رئیس جمهور مبنی بر موافقت مقام معظم رهبری با تصویب لوایح FATF گفت: ایشان ادعا کردهاند که رهبری گفتهاند با پیوستن ایران به FATF مخالفتی ندارند؛ چه اشکالی دارد ایشان که رئیس جمهور هستند طی مکاتبهای از رهبری بخواهند نظرشان را در موافقت با این لوایح اعلام کنند.
▪️پرویز داوودی، عضو دیگر مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در گفتوگو با فارس اظهار داشت: اگر آن طور که رئیسجمهور عنوان کردند «که چرا ۱۰ الی ۲۰ نفر درباره این لوایح تصمیم بگیرند؟» بخواهیم با موضوع مواجه شویم، خب، خود دولت مگر چند نفرند که لوایح را تدوین و ارائه کردهاند؟ اگر قرار باشد تعداد اعضای نهادهای قانونی مورد اشکال واقع شود، همه نهادها یک تعداد محدودی عضو دارند و با همان تعداد تصمیمات خود را میگیرند، اما هر کدام در جایگاه خود و در چارچوب شرح وظایف خودشان انجام وظیفه میکنند که حدود وظایف و اختیارات همه هم در قانون اساسی تصریح شده است....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/155669