#قربانی #دفع_بلا
#جمعه_های_مهدوی
• بعضی پیام فیش ارسال میکنید که مثلا بیشتر از این در توانم نبود (۵۰)... [اومدم ادامه این مطلب رو خودم بنویسم گفتم حرف از عشق بزنم:]
در آخر آیه ۱۱۰ سوره بقره آمده است که:
خداوند به هر کارى که انجام مىدهید آگاه است. و این جمله براى تأکید بر این مطلب است که خیال نکنید، کار خیرى از کارهاى شما نادیده گرفته و یا به حساب آورده نشود بلکه خداوند تمام کارهایتان را به حساب مىآورد و از هیچ کوچک و بزرگى فروگذار نخواهد بود. در سوره آل عمران آیه ۳۰ نیز همین معنى را مىبینیم که مىفرماید: «یوم تجد کل نفس ما عملت من خیرٍ محضراً» روزى که هر کس هرچه کار خیر انجام داده است، روبروى خود حاضر ببیند.
و در آخر سروه زلزال نیز مىخوانیم: «فمن یعمل مثقال ذرّة خیراً یره و من یعمل مثقال ذرّة خیراً یره» هر که به اندازه ذرهاى کار خیر داشته باشد آن را خواهد دید و هرکه به اندازه ذرهاى کار بد داشته باشد، آن را خواهد دید.
.
دیگه تا ته خط بگیرید کجا چه خبره😉😍