اسم مبارک حضرت زهرا (س) با خون اهل سنت عجین شده است/ حضرت زهرا (س) راهنمای ما در دنیا و آخرت است
رئیس هیئت افتا اهل سنت ایران گفت: به خاطر عشق و علاقه پیامبر اکرم به حضرت زهرا(س) است که ما اهل سنت نام مبارک ایشان را بر روی فرزندان خود میگذاریم.
شیخ خلیل افرا عضو شورای برنامهریزی مدارس اهل سنت ایران و رئیس هیئت افتا استان بوشهر و امام جمعه موقت شهر کنگان در گفتوگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب درباره جایگاه حضرت زهرا سلام الله علیها گفت: آیه «إِنَّما يُريدُ اللَّهُ لِيُذهِبَ عَنكُمُ الرِّجسَ أَهلَ البَيتِ وَيُطَهِّرَكُم تَطهيرًا» نشان از پاکی بی عیب و نقصی ایشان دارد و حب رسول اکرم به ایشان از همه افراد روی زمین بیشتر بود.
وی افزود: زمانی که حضرت فاطمه زهرا سلام الله در مجالس پدر بزرگوارشان حضور پیدا میکردند، پیامبر از جای خود برمی خیزید و در تمامی احادیث صحیح این این مورد را ذکر کردند که هیچ کس مانند حضرت زهرا نزد پیامبر از احترام بالایی برخوردار نبود.
خلیل افرا یاد آورد شد: روزی پیامبر به حضرت علی علیه السلام فرمود برای داشتن سه چیز خدا را شکر کن. اولین شکر برای داماد پیامبر بودن است نعمت دوم داشتن امام حسن (ع)و امام حسین (ع) که سروران اهل بهشت آمد و سوم همسری حضرت فاطمه (س) که سرور زنان جهانیان است.
عضو شورای برنامهریزی مدارس اهل سنت ایران تاکید کرد: ما اهل سنت همانطور که مانند برادران شیعه خود به قران اعتقاد داریم، برای راه و روش و سنت پیامبر احترام قائل هستیم و برای اهل بیت پیامبر هم احترام خاص و ویژه ای قائل هستیم. عنوان مثال در نیمه دوم ماه مبارک رمضان ما شافعیها در آخرین رکعت نماز خود دعای قنوتی داریم، دعایی که پیامبر گرامی به امام حسن(ع) فرموده تا در نمازهای شب خود این دعا را بخواند.
رئیس هیئت افتا استان بوشهر افزود: روزی یاران و نزدیکان پیامبر به وی گفتند که محبت حضرت زهرا در دل شما بسیار زیاد است و علت این همه عشق چیست؟ پیامبر اسلام در جواب آنها فرمودند به خاطر چیزی که در دل فاطمه است و خداوند این را به من الهام کرده و شما نمیدانید. در دل حضرت فاطمه(س) ایمان و اخلاص است و چیزی که در دل ایشان است در دل هیچ یک از افراد جهانیان نیست و به خاطر همین عشق و علاقه پیامبر اکرم به ایشان است که ما اهل سنت نام مبارک حضرت فاطمه زهرا(س) را بر روی فرزندان خود میگذاریم.
وی با اشاره به این مطلب که احاديث فراوانى بر استحباب ذكر تسبيحات فاطمه زهرا(س) تأكيد كرده اند، گفت: اين احاديث، ميان شيعه و اهل سنّت مورد تایید است و در كتب شیعه و برخى صحاح و مسانيد مشهور اهل سنّت به طرق مختلف، نقل شده اند. آنچه از اين احاديث فهميده مى شود، آن است كه استحباب اين تسبيحات كه از مصداق هاى ذكرِ كثير دانسته شده، منحصر به تعقيب نمازهاى واجب، يا هر نمازى نيست ؛ بلكه هنگام خواب، يا براى رفع پاره اى مشكلات نيز مفيد است.
خلیل افرا در پایان با تاکید بر این مطلب که اهل بیت پیامبر(ص) در دنیا و آخرت راهنما و دستگیر ما هستند گفت:محبت و دوستى اهل بیت پیامبر بزرگ اسلام (ص) از مسایل مهمى است که به اتفاق علماى اسلام از نشانه هاى ایمان شناخته شده، چنان که بغض و کینه نسبت به آنان از نشانه هاى نفاق شمرده شده است.
لطفاً لینک کانال را تنها برای
#روحانیون و
#طلاب ارسال نمائید.
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi