🔻
شیخ نعیم قاسم: از دستاوردهای دشمن می توان به ترور بسیاری از رهبران ما از جمله سید حسن نصرالله اشاره کرد. آنها همچنین توانستند از طریق پیجرها آسیب جدی وارد کنند. اما هدف اصلی آنها که از بین بردن مقاومت است محقق نشد. علاوه بر این، مجاهدان ما موفق شدند از طریق تهاجم زمینی، مانع از پیشرفت دشمن شوند.
▫️این درست است حزب الله مسیر تدارکاتی اصلی اش را از طریق سوریه از دست داده است!
▫️آنچه در سوریه رخ داد گواه این است که ما با دشمن توسعهطلب خطرناکی روبرو هستیم که صدها کیلومتر از جولان اشغالی را اشغال کرده است.
▫️صهیونیست ها به بهانه دفاع پیشرو و ترس از آینده با پوشش آمریکا، تمام توان ارتش سوریه را نابود کردند و می خواهند منطقه را نابود کنند.
▫️رژیم سوریه به دست نیروهای جدید سقوط کرد و ما نمیتوانیم فعلا آنها را قضاوت کنیم تا زمانی که آنها تثبیت شوند و اوضاع در سوریه منظم نشود
▫️مردم سوریه حق دارند دولت، قانون اساسی و انتخاب های خود را انتخاب کنند.
▫️امیدواریم رژیم جدید سوریه
اسرائیل را دشمن بداند و با آن کنار نیاید.
▫️حزب الله مسیر تدارکات نظامی از طریق سوریه را از دست داد. اما مقاومت انعطاف پذیر است و آنچه مهم است تداوم آن است.
▫️ ما باور نداریم که آنچه در سوریه اتفاق میافتد بر لبنان تأثیر بگذارد و امیدواریم که سوریه مطابق با خواسته مردمش با ثبات ظاهر شود.
#طوفان_الاقصی |
#فلسطین |
#قدس |
#غزه
#لبنان |
#حزب_الله
#سوریه
🇵🇸
@PalestineNewsOnline