⭕️موشک هایپرسونیک؛ پیشبَرنده همزمان میدان و دیپلماسی
🔹سردار حاجیزاده جمعه ۵ اسفندماه در برنامه صف اول موضوعاتی در خصوص توانمندیهای دفاعی و موشکی کشور مطرح کرد که بازتابهای زیادی داشت.
🔸ساخت موشک جدید «هایپرسونیک» توسط ایران، هم قدرت موشکی کشور را در بحبوحه تنشزاییهای مکرر غرب و رژیم صهیونیستی به رخ دشمن کشید و هم بر قدرت مانور کشور در میدان دیپلماسی تأثیر به سزایی گذاشت.
🔹این مسئله، تاکیدی دوباره بر اصل متقن تاثیرپذیری دیپلماسی از مولفههای قدرت سخت یک کشور است، قدرتی که انتزاعی نبوده و دشمن را وادار به عقبنشینی از اهداف خطرناک و تغییر ناخواسته محاسبات آن خواهد کرد.
🔸«مهار حداکثری ایران قدرتمند» تبدیل به یک فرمول راهبردی در نگاه امنیتی غرب در قبال منطقه و کشورمان شده و برخاسته از یک پیشفرض مهمتر به نام «تحدید قدرت سخت ایران» است.
🔹کاهش وزن موشکهای دوربرد و در مقابل، افزایش تصاعدی کارآیی آن چه در طی مسافتهای طولانی و چه در نقطهزنی دقیق، قطعا این پیشفرض را به چالش کشیده و «ارتقای قدرت سخت ایران» را جایگزین آن میسازد.
🔸بر این اساس؛ پریشانی غرب از قدرت پهپادی و موشکی ایران و تکرار وسواسگونه وحشت آنها از موشک کروز دوربرد «پاوه» در رسانههای آمریکایی و صهیونیستی، ریشه در حقیقتی به نام تاثیرگذاری قدرت سخت ایران در مواجهه با راهبرد مهار حداکثری آنها دارد.
🔹نکته دیگر؛ به اصل فضاسازی غرب در قبال قدرت موشکی و منطقهای ایران باز میگردد، چنانچه طی هفتههای اخیر شاهد فضاسازی سیاسی، رسانهای و تبلیغاتی کشورهای غربی علیه توان موشکی کشورمان هستیم.
🔸در جریان برگزاری سلسله مذاکرات منتهی به توافق برجام در بین سالهای ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴، مقامات آمریکایی و اروپایی تلاشهای مشترکی را برای گنجاندن مسائل موشکی ایران در توافق نهایی صورت دادند.
🔹در همین راستا؛ افرادی چون «لوران فابیوس» وزیر خارجه وقت فرانسه و «اشتاین مایر» وزیر خارجه سابق آلمان از سوی تلآویو ماموریت داشتند تا به هر شکل ممکن در کنار واشینگتن این مسئله را به سرانجام برسانند.
🔸نکته پایانی اما، به شرایط کنونی باز میگردد، چه، درست در موقعیتی که بر اساس فرمایش رهبر معظم انقلاب، دشمن در «مهندسی منظومه ضد ایرانی» خود از هرگونه ابزار و روشی استفاده نموده و رژیم اشغالگر صهیونیستی و حامیان غربی آن تهدیدات پوشالی اما صریح خود علیه امنیت کشورمان را مورد تاکید قرار میدهند، احصاء و احراز قدرت موشکی ایران فراتر از یک الزام راهبردی محسوب میشود.