📜
روند تدوین پیمان پاندمی
🖌سازمان بهداشت جهانی به منظور تهیهی متن پیمان پاندمی، چند کشور را با عنوان Intergovernmental Negotiating Body، به اختصار INB (هیئت مذاکرات بین دُوَلی) انتخاب کرده که پیش نویس این پیمان را تهیه کنند.
🖌مجمع جهانی بهداشت (WHA) سازمان بهداشت جهانی، دردسامبر 2021، این هیئت را برای تهیهء پیش نویس و مذاکره درباب یک کنوانسیون، موافقتنامه یا هر نوع سند بینالمللی تحت قانون اساسی WHO و به منظور تقویت، پیشگیری و آمادگی در برابر بیماری همهگیر ایجاد کرد.
❓هیئت INB شامل چه کشورهایی است؟
➖برزیل، مصر، ژاپن، هلند، آفریقای جنوبی و تایلند.
❓چرا این کشورها انتخاب شدند؟ نمیدانم!
⬅️حالا هرچه اینها تهیه کنند (که عملاً تهیه کردهاند) در چندین نشست به عنوان پیشنویس پیمان پاندمی به بحث گذارده میشود و دست آخر، پس از تصویب شدن، تمامی اعضای WHO ملزم به اجرای آن هستند.
💢شایان ذکر است که مطابق قانون اساسی WHO، متنپیماننامههای بینالمللی، قبل از اینکه داخل بحث عمومی شوند، به تمامی کشورهای عضو ارسال میشوند تا در موردش مطالعه داشته باشند (پس وزارت بهداشت ما در حال حاضر به خوبی از جزییات آن مطلع است).
❓بعد چه رخ میدهد؟
❌
مطابق قانون اساسی WHO، ا
گر در رأیگیری، این پیمان، دو سوم آراء مثبت کشورهای عضو را کسب کند، برای تمامی کشورهای عضو لازمالاجرا خواهد بود!
❓فکر میکنید با تصویب این پیمان، چه مسائلی برای کشور ما ایجاد میشود؟
پیمانی که مفاد آن، در تضاد با قانون اساسی و قوانین داخلی ماست.
❌قبلاً گفتم که
با قبول این پیمان، عملاَ استقلال کشور ما بر باد خواهد رفت و این WHO خواهد بود که به بهانهء پاندمی، میتواند در تمامی ارکان حکومتی و مملکتی ما دخالت کند.
♨️برای آنکه مصداقی و جزء به جزء بدانید که چه رخ خواهد داد، انشاء الله در زمان مقتضی، مروری خواهم داشت بر مفاد پیش نویس پیمان پاندمی که چندی پیش توسط WHO منتشر شد.
🆔
@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc