صفحه نخست >> عمومی >> تیتر اولتاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۴ ، شناسه خبر : ۳۴۳۳۳۲
بصیرت بررسی کرد
در فتنه اخیر، اختلاف میان اپوزیسیون بالا گرفت؛ آرزوی دیرینه صهیونیسم بر باد رفت
۳ جریان وابسته به غرب و صهیونیسم از همان ابتدا تا به امروز خود را مخالف جمهوری اسلامی ایران معرفی کردند و برای رسیدن به اهدافشان دست به کشتار مردم مسلمان و بیگناه ایران اسلامی زدند
پایگاه بصیرت / گروه سیاسی/ انسیه ربیعی
https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/breadcrump.gifhttps://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/breadcrump.gif یکی از موضوعات برجسته تاریخ سیاسی ایران بهخصوص پس از انقلاب مشروطه، مخالفان و امکان مخالفت بوده است. بهعبارتدیگر نخستین بار، پس از انقلاب مشروطه بود که بدنه نخبگانی ایران، مقابل حکومت پادشاهی قاجار ایستاد. از همان زمان بود که جریانهای مخالف علیه حکومتها شکل گرفتند و واکنشهایی هم نسبت به حکومت وقت نشان دادند تا اینکه انقلاب اسلامی در بهمن ۱۳۵۷ به پیروزی رسید. پسازاین رویداد بزرگ جهانی، شکل مخالفت با حکومت اسلامی مستقر در ایران تغییر کرد و ۳ جریان وابسته به غرب و صهیونیسم از همان ابتدا تا به امروز خود را مخالف جمهوری اسلامی ایران معرفی کردند و برای رسیدن به اهدافشان دست به کشتار مردم مسلمان و بیگناه ایران اسلامی زدند، در روند زندگی اجتماعیشان اختلال ایجاد کردند و با حمایت از تحریمهای حداکثری غرب علیه ایران اقتصاد و معیشت مردم را به گروگان گرفتند.
* تجزیه ایران، آرزوی دیرینه صهیونیسم
* همواره وحدت و حفظ تمامیت ارضی یکی از عمدهترین دلایل برای وجود مخالفان علیه ایران بوده است که طبق اسناد تاریخی از دو دهه پیش از پیروزی انقلاب تا به امروز، تجزیه ایران به یکی از مهمترین اهداف دشمنان تبدیل شده است. گزارش روزنامه اطلاعات در ۱۵ مرداد ۱۳۵۳ در خصوص کشف اسناد طبقهبندیشده از طرح تجزیه استان خوزستان و سیستان و بلوچستان اشاره کرد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی تلاش دشمنان داخلی و خارجی کشور برای تحقق پروژه «ایرانستان» آشکار شد. بلافاصله پس از ۲۲ بهمن، برخی پادگانهای ارتش در کردستان مورد حمله قرار گرفت و نیروهای تجزیهطلب در چهارسوی ایران فعال شدند آنها در فعالیت خود کمک نیروهای مارکسیست و التقاطی را نیز به همراه داشتند. اشاره به این موضوع نشان میدهد که اهمیت این مسئله مقطعی یا محصول تئوری توطئه نیست.
* در اوج اغتشاشات مربوط به فوت مهسا امینی، در تاریخ ۸ مهرماه ۱۴۰۱، «آیدی کوهین» روزنامهنگار اسرائیلی که نزدیک به محافل امنیتی این رژیم است با انتشار توئیتی به یک آرزوی قدیمی اشاره کرد و نوشت: «خداحافظ ایران». با توجه به تحرکات خیابانی صورت گرفته در پی مرگ مهسا امینی، این رویکرد یکبار دیگر در میان تحلیلگران ضدایرانی، بهویژه افراد یا رسانههای وابسته به سرویس اطلاعاتی عربستان و موساد، اعم از آیدی کوهین، برندا شیفر و شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال آشکار شد.
* نقش پروپاگاندا در حواشی پس از فوت مهسا امینی
* ازاینرو فتنه اخیر که با کلیدواژه مهسا امینی آغاز شد، نتوانست دشمن را داخل ایران به اهداف خود برساند، اما سبب شد اختلاف میان نیروهای قومگرا و تجزیهطلب ظهور پیدا کند. مرحومه مهسا امینی زن کرد اهل سنت از شهرستان سقز بود. همین مسئله موجب شد بسیاری از سازمانهای رادیکال چپ و گروههای قومگرای کرد این مرگ را تظاهر ستم حکومت به ضعیفترین حلقه هرم در سلسله مراتب اجتماعی یعنی زن کرد اهل سنت معرفی کنند. درصورتیکه گزارش پزشکی قانونی و تصاویر منتشر شده از لحظه ورود مهسا امینی به پلیس امنیت اخلاقی، خلاف ادعاهایی بود که مطرح شد، ولی بااینهمه پروپاگاندا زمینه بازیگری برای گروههایی مانند کومله، دموکرات و پژاک را مهیا کرد و اهداف تجزیهطلبان را در شعار «زن_زندگی_ آزادی» خلاصه کرد.
صراط الحمید
https://eitaa.com/Seraatalhamid