💢
تلاش وارونه رادیکالها
🔹«انتخابات» میدان فعالیت احزاب و گروههای سیاسی است و میتوان آنان را پس از مردم، مهمترین بازیگران مؤثر در این آوردگاه دانست. احزاب و گروههای سیاسی شکل میگیرند تا اولاً در مسیر جامعهپذیری سیاسی در جامعه فعالیت کنند و ثانیاً در فرآیند جابهجایی قدرت مؤثر باشند و برای فعالسازی جامعه معطوف به صندوق رأی نقشآفرین باشند تا آن را که اکثریت میپذیرد، بر صندلی قدرت بنشینند. لذا مهمترین تریبونهایی که وظیفه دارند مشوق حضور مردم در انتخابات و پررونق کردن میدان رقابت باشند، بدون شک تریبونهای احزاب و گروههای سیاسی هستند. کافی است به انتخاباتهای متعدد کشورهای مدعی دموکراسی غربی نگاهی بیندازیم تا مشخص شود متولیان رونق مشارکت احزاب هستند و میزان مشارکت نسبت مستقیمی با فعالیت احزاب و گروههای سیاسی دارد.
🔸حزب سیاسی اگر قرار باشد در بزنگاه انتخابات غیرفعال باشد یا آنکه ژست تحریم بگیرد و هواداران را به قهر با صندوق دعوت کند، نه تنها به رسالت قانونی خود عمل نکرده است، بلکه در مسیر گروههایی حرکت کرده است که از آنان به «اپوزیسیون» و «براندازان» یاد میکنند! متأسفانه در جمهوری اسلامی بخشی از احزاب سیاسی به مثابه گروههای فشاری نقشآفرینی میکنند که برای سهمخواهی در قدرت فعالند، اما حاضر به پاسخگویی و انجام رسالت قانونی خود نیستند و از پذیرش مسئولیت در قبال مشارکت سیاسی اعراض دارند. صدایشان در نقد و تخریب بلند است و حقوقشان را از حاکمیت و مردم با صدای بلند طلب میکنند، اما از انجام رسالت خود شانه خالی میکنند!
🔹نمونه بارز این رفتار طیف رادیکال اصلاحطلبان هستند که این روزها عملاً سیاست تحریم و قهر با صندوق رأی را برگزیدهاند. در همین راستا جبهه اصلاحات ایران در بیانیهای، سند راهبرد انتخاباتى خود را اعلام کرده است که حال و هوای آن تخریب چهره انتخابات کشور و القای ناامیدی است؛ هر چند اعراض دارد که به طور رسمی از تحریم و قهر با صندوقهای رأی سخن بگوید. متأسفانه، طیف رادیکال این جریان نه تنها خود قصد مشارکت در انتخابات را ندارند، بلکه به طور مستمر تکرار میکنند که مردم حالشان خوب نیست و تمایلی به مشارکت ندارند!
🔸تکرار این ادعا تنها با هدف توصیف احوال روزگار نیست، بلکه تلاشی است هدفمند برای آنکه مردم را از شرکت در انتخابات باز دارند. به واقع عملیات روانی است تا سیاست تحریم انتخابات را عینیت بخشند! این همه حکایت از آن دارد که احزاب و گروههای سیاسی هنوز در درک منافع ملی و تقدم آن بر منافع جناحی دچار مشکلات جدی هستند و از وظایف خود که از جمله مهمترین آنها تلاش برای تحقق مشارکت حداکثری در انتخابات است، باز ماندهاند!
#حرفروز
┄┅┅┅┅♦️
BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷|
basirat.ir
🇮🇷|
@basirat_fa