سحر هشتم؛ «قرآنمداری، مبنای زندگی سعادتمند»
حجتالاسلاموالمسلمین استاد عیدی
یکم؛ 👈 01:09
قرآن کریم، منبعی اصلی است که نبوت پیامبر اسلام صلیاللهعلیهوآله، امامت امامان علیهمالسلام را به مرتبه حجیّت میرساند.
دوم؛ 👈 02:09
افرادی که در همه حالات خدا را یاد کرده و نیز نشانههای الهی را در آفرینش دنبال میکنند، طبق فرمایش قرآن کریم، صاحبان خرد و عقل هستند. این یعنی، ذکر باید با فکر همراه باشد. فکر یا ذکر هر یک، بدون دیگری نتیجهای جز انحراف در پی ندارد.
سوم؛ 👈 03:17
اگر کسی زیربنای دین خود را بر اساس کتاب الهی و سنت رسول خدا صلیاللهعلیهوآله تأمین کند، هیچ فتنه و فسادی نمیتواند در دینش اثر کند. اما چنانچه شخص زیربنای دین خود را از دهان مردم (نااهلان و ناکارشناسان) بگیرد، همان افراد، سبب گمراهی خواهند شد.
چهارم؛ 👈 04:09
طبق حدیثی قدسی، ریشه در امان ماندن از همه طغیانها (آگاهانه) و خطاها (ناآگاهانه) در بُعد فردی با اجتماعی، عقلمداری است.
پنجم؛ 👈 06:13
آیا یک دانه خرما یا کاسهای آب، ارزش اقتصادی قابل توجهی دارد که رسول خدا صلیاللهعلیهوآله به مسلمانان سفارش فرموده روزهداران را با آن افطار دهید؟! حقیقت این است که ارزش اخلاقی و ایمانی این کار حائز اهمیت است. چرا که شخص مقابل، برای جبران بهتر این لطف، به تکاپو میافتد. به این ترتیب، محبت و تعاون اجتماعی ایجاد میشود.
ششم؛ 👈 08:38
پیامبر اسلام صلیاللهعلیهوآله در پاسخ به پرسش امیرمؤمنان علی علیهالسلام درباره مهمترین و والاترین عمل در ماه مبارک رمضان فرمودهاند، پرهیزکاری، ترک گناه و رعایت تقوای الهی!
هفتم؛ 👈 10:07
«اعمال صالح» لزوماً اعمال خاص، بزرگ و سنگین نیست؛ دمی همنشینی و گفتوگو با همسر، ثوابی برتر و والاتر از اعتکافِ سه شبانهروزی در مسجد النّبی صلیاللهعلیهوآله با عبادات شبانه و روزهداری دارد. آیا این رفتار نتیجهای جز تولید محبت و اعتماد دارد؟ باید در ماه رمضان دل را از گناهان صیقل داده و آن را از محبت لبریز کرد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
«توحید تشیّع» ● @ShiaTowhid