انعقاد قرارداد «سرویس مدارس» بین مدارس و پیمانکاران؛ «ممنوع»/ نحوه تهیه لباس فرم دانشآموزان
بنابر اظهارات سرپرست اداره کل انجمن اولیاء و مربیان وزارت آموزش و پرورش،
انعقاد هرگونه قرارداد بین مدارس و ادارات آموزش و پرورش با مجموعههای مرتبط با سرویس مدارس و پیمانکاران، برای سال تحصیلی پیشرو «ممنوع» است.
عاطفه سادات مدبرنژاد، با بیان اینکه امور مربوط به حملونقل دانشآموزان در سال تحصیلی پیش رو مطابق با آییننامه اجرایی حمل و نقل دانشآموزان مصوب هیئت وزیران در شهریور ۱۴۰۲ است گفت: برابر ماده ۲۴ آئیننامه، هرگونه دخالت مدیران مدارس یا سایر مسئولان و عوامل مدرسه یا ادارات آموزش و پرورش در حوزه حمل و نقل، خارج از موارد تعیین شده در آئین نامه است لذا انعقاد هرگونه قرارداد بین مدارس و مجموعههای تابعه با پیمانکاران ممنوع شده است.
وی با بیان اینکه شهرداریها و دهیاریها به عنوان مرجع صدور مجوز فعالیت، اموری چون صدور گواهی صلاحیت برای متقاضیان حمل و نقل دانش آموزی، اخذ مصوبه بهای خدمات حمل و نقل از شورای شهر و روستا، بررسی عملکرد پیمانکاران، برآورد ناوگان مورد نیاز، بررسی قراردادها، رسیدگی به گزارش تخلفات رانندگان و پیمانکاران و... را بر عهده دارند افزود: برابر با ماده ۲۵ آئین نامه نظارت عالی بر خدمات ارائه شده در حمل ونقل دانشآموز در شهرستانها بر عهده شورای هماهنگی ترافیک شهرستان و در مرکز استان بر عهده شورای هماهنگی ترافیک استان است.
سرپرست اداره کل انجمن اولیاء و مربیان وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بر اساس ماده ۲۷ آیین نامه و اعلام دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور، اولیای دانش آموزانی که می خواهند از خدمات سرویس حمل و نقل دانش آموزی استفاده کنند باید درخواست خود را تا اول تیرماه در سامانه پایش ناوگان دانش آموزی (سپند) که توسط اتحادیههای تابعه سازمان شهرداریها و دهیاریها کشوربه آدرس https://irtusepand.ir طراحی شده، ثبت کنند ادامه داد: آئین نامه حمل و نقل دانش آموزان و آدرس سامانه به همه استانها ابلاغ شده و مدیران مدارس موظفند آدرس سامانه را جهت ثبت درخواست به اطلاع اولیای مدرسه خود برسانند.
مدبرنژاد با بیان اینکه در تعیین نوع و رنگ لباس فرم دانشآموز و نحوه تهیه، مدارس مکلف به رعایت ماده ۸۵ آیین نامه اجرایی مدارس هستند گفت: در دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر لباس دانش آموزی بر این مهم تاکید شده، در واقع انتخاب نوع و رنگ لباس دانشآموزان با مشارکت شورای دانشآموزی، به عهده شورای مدرسه و برنامهریزی و اقدام برای تهیه آن با هماهنگی شورای مدرسه، به عهده انجمن اولیاء و مربیان مدرسه خواهد بود.
وی با بیان اینکه به منظور عدم تحمیل هزینههای اضافی بر خانواده ها، دانش آموزان میتوانند از لباسهای سالم و قابل استفاده سالهای قبل استفاده کنند عنوان کرد: ادارات کل آموزش و پرورش مکلفند نرخ مصوب را از طریق مراجع مربوطه دریافت و به اطلاع والدین برسانند.
🌐
شبکه خبری _ استخدامی _ دانشجویی
https://eitaa.com/joinchat/2645623533Cc0bbf85ead