🌍 *جهان، در روزی که گذشت (۱۸ خرداد ۱۴۰۲)*
🔸جیمز ریکاردز مشاور سابق سازمان سیا: گروه اقتصادی بریکس درحال ایجاد یک ارز تجاری برای جایگزینی دلار است. انتظار میرود افول هژمونی دلار در کمتر از ۳ ماه آینده آغاز شود.
🔸وزیر دفاع روسیه: در نبردی دو ساعت برای دفاع از مواضعمان در زاپروژیا، ارتش اوکراین، ۳۵۰ فرد مسلح و ۳۰ تانک خود را از دست داد.
🔸رئیسجمهوری آمریکا و نخستوزیر انگلیس در اولین دیدار خود درباره جنگ اوکراین، مسائل اقتصادی و موضوع هوش مصنوعی گفتوگو کردند.
🔸رسانههای افغانستان از کشته شدن ثناءالله غفاری ملقب به شهاب المهاجر، سرکرده شاخه خراسان داعش، خبر دادند.
🔸دادستانهای فدرال آمریکا به دونالد ترامپ اطلاع دادند که به دلیل نگهداری اسناد طبقهبندی شده پس از ترک کاخ سفید، تحت تحقیقات جنایی قرار گرفته است.
🔸بر اثر آتشسوزی در مجتمع تجاری «گلیلوت» در رمت هشارون فلسطین اشغالی، ۲۰ خودروی تجاری به طور کامل در آتش سوخت.
@tvzagross
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
با رسانه مجازی زاگرس همراه ما باشید