🔆🔆پاسخ:🔆🔆
🔴 ۱۰۰۰۰سال قدمت و تمدن داشتیم.
عربها حمله کردند و در تمدن ما هضم شدند.
بعد که رفتند تمدن ما را با خود برده و خرافات را برایمان جا گذاشتند.
ما اکنون نه عربیم نه ایرانی.
بلاتکلیف ترین ملت هستیم...
عربها از ما جلو زدند، تمدن و شهرسازی را شروع کردند، سرمایه گذار خارجی را شروع کردند و جام جهانی را به کشورشان آوردند و مهاجرین را به کار گرفته و خودشان دنبال سنت و نکاح و تفریح هستند...
عربها عرب ماندند ولی دو تمدن بزرگ را منهدم کردند یکی ایران و دیگری مصر.
ما ایرانیان حکامی عرب پرست را بر خود مسلط کردیم و انهدام تمدن خود را به نمایش گذاشتیم.
در تمام کشورهای عربی یک روز عزای عمومی در تقویم نداریم و یک کتاب دعا پیدا نمیشود. لیکن ما برای اعراب چند ماه عزا داریم و بدون دعا و جادو و رمل و استطرلاب و سرکتاب نمیتوانیم زندگی کنیم.
برخی مواقع میاندیشم چه چیز موجب گردید ملتی با آن همه تاریخ و تمدن، حاضر شود این همه به گذشته پرافتخار خود پشت کند...
🔆🔆پاسخ:🔆🔆
✍ مراد از ۱۰۰۰۰ سال تمدن (به آن معنی که القا می شود) خیلی روشن نیست، چرا که زرتشت بین ۶۰۰ تا ۱۲۰۰ قبل از میلاد ظهور کرده و پیش از آن کیش مهر یا آیین میترایی در ایران غالب بوده است. آیینی که مشخصه های اصلی آن جادوگری، خرافات توتم پرستی و مستی از شراب بوده است.
⬅️ آیین زرتشت مدتی طول کشید تا آیین غالب ایران شد ولی پس از چندی دچار خرافات و انحرافات سنگین شد. البته نه به سنگینی خرافات آیین میترایی ولی خرافاتی مانند ❗️وضو گرفتن با ادرار گاو و نوشیدن آن (وندیداد)، ❗️پرستش آتش و بز مقدس (اوستا) و نیز ❗️ساخت مجسمه از خدا (نقش رستم) از جمله انحرافاتی بود که در دوره ی ساسانی به اوج خود رسید و به نوعی دلیل اصلی باز شدن گارد مردم ایران در مقابل دین جدید، وجود همین خرافات آزار دهنده و نظام طبقاتی ساسانی بوده است.
👈 درباره ی آن تمدنی هم که ادعا می شود به سبب تسلط اعراب بر ایران، منهدم شد باید گفت این تمدن به قول دکتر زرینکوب سال ها بود که به دلیل غلبه ی ضعف و فساد، رو به زوال رفته بود. ⬇️
"می توان گفت که مقارن هجوم عرب، ایران خود از پای درآمده بود و شقاق و نفاق بین طبقات و اختلافات و رقابت های میان نجبا، به علاوه ی تفرقه و تشتت در امر دیانت، آن را به کنار ورطه ی نیستی کشانیده بود"
📖 تاریخ ایران بعد از اسلام، چ دهم، ص 158
🔰 اما جدا از همه ی این توضیحاتی که در پاسخ های پیشین تا حدودی به آن پرداخته شده، باید گفت مناجات ها و دعاهای زیبایی در هر دو آیین زرتشتی و اسلامی موجود است که اتفاقاً نقطه ی قوت این آیین ها می باشد.👌
آیین اسلام به شدت با جادوگری مبارزه می کند و ساحر و کافر را در یک سطح می داند. وصله کردن جادو و رمل و اسطرلاب به اساس دین اسلام، کاری دور از اخلاق مناظره است.
🔰 قطعا بحث عرب پرستی در کار نیست. دین و اندیشه از جنس نژاد نیستند که در مرزهای جغرافیایی محصور بمانند. دین مسیحیت در بیت المقدس شکل گرفت و در سرتاسر دنیا و ای بسا بیش از خود بیت المقدس پیرو دارد. پیروان یک دین لزوماً در همان سرزمین پیدایش آن دین، ساکن نیستند.
👈 نکته ی ظریفی که نباید نادیده گرفت اینکه در شبهات جریان باستانگرایی افراطی و اسلام ستیز، تلاش می شود تفکر غلط "یکی دانستن اسلام و عربیت"، به مخاطب القا شود. از همین روست که برای آنان "عربی که به ایران تاخته" با "عربی که در برابر ستم و فساد بپا خواسته و مظلومانه در کربلا به شهادت رسیده"، تفاوتی ندارد.
❗️در واقع آنان هیچ گاه از عشق و شور آگاهانه ای که از قرن های پیش در دلهای ایرانیان جوشیدن گرفته، خوشحال نبوده و نیستند؛ لذا القای شبهاتی از این دست، همچنان تداوم دارد.