◀️شبهه
#شماره_1630
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
آیا پیامبران و ائمه اعمال ما را میبینند؟
پایگاه جامع فرق، ادیان و مذاهب_ یکی از دلائل وهابیون برای انکار توسل به اولیای الهی و پیامبران که از دنیا رفتهاند این است که مرده آگاهی به اموری که در دنیا اتفاق میافتد ندارد، چرا کسی که مرد ارتباطش از دنیا قطع میشود و از درک امور دنیوی عاجز است، و برای متقن کردن کلامشان به آیاتی از قرآن استدلال میکنند. از جمله:
ما قُلْتُ لَهُمْ إِلاَّ مَا أَمَرْتَنِي بِهِ أَنِ اعْبُدُواْ اللّهَ رَبِّي وَرَبَّكُمْ وَكُنتُ عَلَيْهِمْ شَهِيداً مَّا دُمْتُ فِيهِمْ فَلَمَّا تَوَفَّيْتَنِي كُنتَ أَنتَ الرَّقِيبَ عَلَيْهِمْ وَأَنتَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ.[1]
من، جز آنچه مرا به آن فرمان دادى، چيزى به آنها نگفتم (به آنها گفتم خداوندى را بپرستيد كه پروردگار من و پروردگار شماست! و تا زمانى كه در ميان آنها بودم، مراقب و گواهشان بودم ولى هنگامى كه مرا از ميانشان برگرفتى، تو خود مراقب آنها بودى و تو بر هر چيز، گواهی
نحوه استدلال به این آیه:
حضرت عیسی میفرماید: من تا آن زمان كه در ميان آنان بودم از وضع ايشان اطّلاع داشتم ، و هنگامي كه مرا ميراندي ، تنها تو مراقب و ناظر ايشان بودهاي، در این جا حضرت عیسی به عدم اطلاع خود از اهل زمین اعتراف میکند و خدا را بر آنها مطلع میداند.
پس آیا این عقلانی هست که کسانی را بخوانیم که از ما اطلاعی ندارند و صدای ما را نمیشنوند.
#دینی #اعتقادی
✅◀️پاسخ سوم شبهه:▶️✅
@Wiki_Shobhe
🗯دلايل قرآني:
🕑:خداوند متعال ستار العيوب است و كسي را بر معاصي بندگانش آگاه نمي كند و اگر نبي و ولي و وصي بر اعمال بندگان شاهد باشند ديگر ستار بودن خدا معنايي ندارد.
🕒:خداوند متعال در مورد بندگان مؤمن مانند انبيا و ائمه مي فرمايد
ْ(وَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحزنون)
و ترسی بر آنان نیست و غم و اندوهی بدیشان دست نخواهد داد.
🔴حال اگر آنها بر اعمال بندگان بينا باشند و روزانه شاهد جرم و جنايت و زنا و فحشاي امت باشند آيا حزن و غم و اندوه بر آنها غلبه نمي كند؟
يقينا كه آنها از چنين اعمالي ناراحت مي شوند در حالي كه خداي عزوجل گفته ناراحتي به دل آنها راه ندارد.
👌بنابر اين لازمه خوشحالي آنها مخفي بودن اعمال زشت امت از آنهاست. (فتأمل)
🕓:آيه قران است كه مي فرمايد: (وَلَا تَجَسَّسُوا)
الحجرات (12)
و(در امور دیگران) تجسس (وکنجکاوی) نکنید,
💮خداوند متعال از سرك كشيدن در زندگي ديگر منع كرده است و به ما اجازه نداده بدون اجازه مردم در زندگيشان جستجو كنيم و از امورشان با خبر شويم پس چطور ممكن است ائمه و انبيا اين حكم را ناديده گرفته و همه جا شاهد اعمال ما باشند؟
🕔:الله عزوجل مي فرمايد:
( أَوَلَا يَعْلَمُونَ أَنَّ اللَّهَ يَعْلَمُ مَا يُسِرُّونَ وَمَا يُعْلِنُونَ )
البقرة (77) Al-Baqara
آیا نمی دانند که آنچه را پنهان می دارند، و آنچه را آشکار می کنند؛ خداوند می داند؟!
⚫️طبق اين آيه و آيات فراوان ديگر خداوند متعال داناي آشكار و نهان است و شاهد بر اعمال است در هر زمان و مكاني و اگر ائمه و اوليا نيز داراي اين صفت باشند بين آنها و خدا فرقي نخواهد بود در حالي كه الله عزوجل مي فرمايد؛(ليس كمثله شئ) هيچ چيزي مانند خدا نيست نه در علم نه در بينايي نه در شنوايي و نه در هيچ چيز ديگري پس چطور ائمه و انبيا در اين مسئله مي توانند مانند خدا از هر چيزي و هر كسي در هر زماني و در هر مكاني آگاه باشند؟
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg