◀️شبهه
#شماره_2016
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
ایا می دانید چرا مسلمانان 7 بار دور کعبه می گردند !!!؟
همانگونه که ن ام خدا در قرآن (الله) از نام یکی از بتهای بزرگ اعراب
جاهل گرفته شده (و به همین علت پیش از ظهور اسلام، نام پدر محمد، عبدالله «بندهء الله - بنده بُت الله» بود)، بیشتر مسلمانان هنوز نمی دانند که کاری که می کنند رسم بت پرستی قبل از اسلام است!
چرا مسلمانان هفت بار دور کعبه می گردند؟
راز این هفت بار گشتن را باید در رسم بت پرستان آنزمان جستجو کرد چون قبل از اسلام نیز بت پرستان به دور کعبه می گشتند.
قرآن از هفت بت نام می برد که در کعبه وجود داشتند به نامهای:(خلاصه شده)
#دینی #اعتقادی
✅◀️پاسخ دوم شبهه:▶️✅
@Wiki_Shobhe
👈۱. اسلام ستیزان هیچ سندی برای این ادعای خود معرفی نمیکنند.بدیهی است، ادعایی که هیچ سندی ندارد پشیزی ارزش ندارد .
👈۲.حتما" شنیده اید که در زمان یکی از خلفا، فردی پرسیده بود: الله در زمین است یا در آسمان؟ پاسخ را علی(ع) فرمود: الله در همه جا هست چه در زمین، چه در آسمان. پس اگر الله نام بتی در کعبه بود، خلیفه پاسخ این فرد را اینگونه میداد: به مسجدالحرام برو و الله را ببین ، وبدیهی است که یک بت چوبی یا سنگی نمیتواند هم در آسمان باشد وهم در زمین .
👈۳.در میان بت های موجود در شبه جزیره عربستان، بتی به نام «الله» وجود نداشت. تاكنون در مطالعات تاریخی به بتی به نام «الله» برخورد نكرده ایم. برای مطالعه درباره بتهای شبه جزیره می توانید به كتاب «اسلام و عقائد و آراء بشری» نوشته یحیی نوری، ص ۲۴۸ به بعد مراجعه كنید. در این كتاب درباره بتهای عربستان بررسی مفصلی دارد.
بعضی از اسامی بت ها که در تاریخ ضبط شده به این شرح است:
«سواع»؛ «ودّ»؛ «یغوث»؛ «یعوق»؛ «نسر»«منات»؛ «لات»؛ «عزى»؛ «هبل»؛ «إساف» و «نائله»؛ «مناف»«ذوالخلصة»؛ «سعد»؛ «ذوالكفین»؛ «ذوالشرى»؛ «أقیصر»؛ «نهم»؛ «عائم»؛ «سعیر»؛ «عمیانس»؛ «فلس»؛ «یعبوب»؛ «باجر»؛ «تكمله»؛ «اشهل » (1)
👈۴.بت پرستان انسان هایی نبودند که بت را خالق خود بدانند. بلکه آنها به مخلوق خدا بودن خود اعتراف می کردند:
«وَ لَئِنْ سَأَلْتَهُمْ مَنْ خَلَقَ السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ لَیَقُولُنَّ اللَّهُ قُلِ الْحَمْدُ لِلَّهِ بَلْ أَكْثَرُهُمْ لا یَعْلَمُونَ؛[لقمان/۲۵] و هر گاه از آنان سؤال كنى: «چه كسى آسمانها و زمین را آفریده است؟» مسلّماً مى گویند: «اللَّه»، بگو: «الحمد للَّه (كه خود شما معترفید)!» ولى بیشتر آنان نمى دانند!»
و بت را از این جهت تقدیس می کردند که آن ها را شفیع در نزد "الله" می دانستند:
«ما نَعْبُدُهُمْ إِلاَّ لِیُقَرِّبُونا إِلَى اللَّهِ زُلْفى إِنَّ اللَّهَ یَحْكُمُ بَیْنَهُمْ فی ما هُمْ فیهِ یَخْتَلِفُون؛[زمر/۳] اینها را نمى پرستیم مگر بخاطر اینكه ما را به خداوند نزدیك كنند، خداوند روز قیامت میان آنان در آنچه اختلاف داشتند داورى مى كند.»
در واقع بت پرستان مشرک بودند. و مشرک به کسی می گویند که در کنار خدا، دیگری را به باطل دارای وجاهت بدانند. در مناظره ای بین پیامبر (ص) و بت پرستان، عقیده این گروه، روشن تر می شود:
«پیامبر (ص) رو به مشركان عرب (بت پرستان) كرده و فرمود: چرا بتان را پرستش كرده و از پروردگار جهان دست كشیدهاید؟ گفتند: با این كار به خداوند تقرّب مى جوییم.
فرمود: مگر این بتان شنوا بوده و از خدایشان اطاعت نموده و او را عبادت مىكنند تا شما بواسطه تعظیم آنها به خداوند تقرّب جویید؟ گفتند: نه.
فرمود: مگر شما خودتان آنها را نتراشیده اید؟ گفتند: آرى. فرمود: باین ترتیب اگر آنها شما را عبادت كنند شایسته تر است تا شما آنها را. (چون بتان مخلوق و شما خالقید) در این صورت خدایى كه عارف به مصالح و عواقب، و حكیم در تعیین تكلیفتان مى باشد آیا شما را به این عبادت امر كرده است؟! بت پرستان پس از این كلام باهم اختلاف كردند و...(2)
👈۵. دلیل آخرم را با یک سوال بیان میکنم ؛ اگر پیامبر تبلیغ گر پرستش یک بت بود، چرا در سخنان خودش و در قرآن اینقدر از پرستش بتهای بی جان بدگویی میکند؟؟؟
[۱]. الأصنام (تنكیس الأصنام)، ابو المنذر هشام بن محمد الكلبى (م ۲۰۴)، تحقیق احمد زكى باشا، القاهرة، افست تهران (همراه با ترجمه)، نشر نو، چ دوم، ۱۳۶۴ش، از صفحه ۱۰۶ به بعد.
[۲]. الإحتجاج على أهل اللجاج، ج۱، ص: ۲۶.
@roshangarii
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg