درسوره بقره آيه 155 ميفرمايد:
«و لَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الاَمْوالِ وَ الأَْنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرِينَ»؛
«قطعا همه ي شما را با چيزي از ترس، گرسنگي و كاهش در مالها و جانها و ميوه ها آزمايش ميكنيم، وبشارت ده به استقامت كنند گان...».
👌حكمت امتحانهاي الهي چيست؟
هر چند خداوند از همه امور آگاه است، لذا امتحانات الهي براي رفع جهل از امور نيست، لكن براي آنكه شايستگي و لياقت انسانهاي مؤمن خالص به نمايش گذاشته شود
و استعدادهاي دروني او بروز و ظهور پيدا كند او را مورد امتحان قرار ميدهد.
خالص كردن انسان مؤمن وآشكار شدن جوهره ايمان مؤمن، يكي از حكمتهاي آزمايش الهي است.
👈 در هر صورت باب آزمايش الهي بحث مفصل دارد و حكمتهاي آن هم زياد ميباشد و خداوند همه بندگانش را به نحوي مورد آزمايش قرار ميدهد چنانچه پيامبران الهي مورد آزمايش شديد قرار ميگرفتند.
👈 بالا بردن اجر وپاداش معنوي گاهي گرفتاريها، به خاطر آنست كه خداوند انسانهاي مؤمن را گرفتار ميسازد تا او صبر بر بلاها كند و درجات معنوي او را بالا ببرد. از زیباترین سنتهای اسلامی در رمضان اطعام روزه داران است ولو با خرما و جرعه ای آب و خداوند برای آن ثوابی چون آزاد کردن بنده در نظر گرفته است .
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=135998
یکی از شاخص ترین دستورات اسلام ، یاری نیازمندان و اطعام گرسنگان است که نویسنده با مغالطه تلاش کرده آن را انکار کند و موفق نیز نبوده است !
http://www.maarefquran.org/index.php/page,viewArticle/LinkID,3378
بازنشر از:
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe