⛔️
سوال ⛔️
سوال بچههای انقلابی اينست كه چرا آیت الله رئیسی حكم رهبری را زير پا گذاشتند و به رأی مردم رو كردند؟! آیا از ایشان اجازه گرفتهاند
❇️
پاسخ ❇️
🆔
@wiki_shobhe
❶⇦ اگر این سوال انقلابیهاست که طبق این استدلال تمام نامزدهای ریاست جمهوری مسئولیتی دارند و از جایی حکمی دارند. طبق این استدلال آقای جلیلی که سال ۹۲ به دستور رهبری موظف شدند دولت در سایه تشکیل دهند هم نباید ورود کنند چون حکم دارند!! و اگر سوال ضدانقلاب است که خب از ترس ورود رئیسی حق دارند دست به اینجور شبهات بزنند.
❷⇦ اما قطعا این سؤال بچههای انقلابی نیست، بلکه هیاهوی ضد انقلاب به نام آنان میباشد؛ یعنی همان نفاق! این پرسش و یا شبهه هم نیست، بلکه یک ضد تبلیغ آشکار است؛ چرا که ابتدا یک حکم قطعی را مبنی بر "زیر پا گذاشتن حکم رهبری" صادر و القا میکند و سپس میپرسد: "چرا"؟! در حالی که ثبت نام برای نامزدی ریاست جمهوری، به مثابه زیر پا گذاشتن حکم رهبری نمیباشد.
👈 مطمئن باشید که از هم اکنون تا برگزاری انتخابات و حتی پس از قطعی شدن نتیجه، ضدتبلیغهای بسیاری علیه آیت الله رئیسی منتشر و فرافکنی خواهد شد؛ و در این روند، نه تنها کسانی که هیچ اعتقادی به ولایت فقیه و هیچ علاقهای به امام خامنهای و این نظام ندارند، بلکه کسانی که اساساً هیچ اعتقادی به اسلام ندارند نیز حتی شده با توسل به آیات، روایات، سنت اهل عصمت علیهم السلام و ...، علیه ایشان ضد تبلیغ خواهند نمود!
❸⇦ لازم است یکبار بیان اخیر امام خامنهای را با دقت و به دور از سوء برداشتها و تفسیر به رأیهای نادرستِ عمدی و یا سهوی بخوانیم.
دقت کنیم که "
نظر خواهی"، با "
کسب اجازه" متفاوت است؛ لذا اجازه ندهیم که برای فریب و انحراف در اذهان عمومی، با زرنگی در خلط مبحث، سوء استفاده کنند!
👈نظرخواهی: ایشان تکلیف نظرخواهی را مشخص کردند و فرموند:
«اگر کسی پرسید که «شما موافقید؟»، همین را هم که «من نه موافقم، نه مخالفم» نخواهم گفت».
👈کسب اجازه: باید دقت کنیم که آیا اساساً ثبت نام برای نامزدی ریاست جمهوری، مستلزم کسب اجازه از ولیّ فقیه میباشد؟!
خیر.
✔️ بنابراین، اگر کسب اجازه لازم نیست [که نیست]، پس ایشان کار خطایی انجام ندادهاند و اگر احیاناً لازم باشد، لابد ایشان با توجه به ایمان، تقوا، بصیرت و التزام به ولایت فقیه و جایگاهی که دارند، کسب اجازه نمودهاند. منتهی جوّ دروغین راه نیندازند، چرا که ثبت نام، مستلزم کسب اجازه نمیباشد.
✅ امام خامنهای، در این باره فرمودند: «
خودشان ملاحظه کنند، بین خودشان و خدا اگر احساس کردند شایستگی دارند و ورودشان منطبق با قانون است وارد میدان بشوند، وَالّا نه». این یعنی اجازه ورود به هر کسی که خود را واجد شرایط میداند و عدم اجازه ورود، به هر کسی که از شرایط لازم برخوردار نمیباشد. و این را مطلق گفتهاند واستثناء نیاوردهاند که مگر منصوبان من ورود نکنند!!
👈 کسی که میداند شایستگی دارد و میتواند مشکلات را حل کند باید ورود کند و این وظیفه است.
♦️اگر ایشان رأی نیاورند، طبق قانون هم چنان رئیس قوه قضاییه میباشند، و اگر رأی بیاورند، باز هم حکمشان را رهبری تنفیذ خواهند نمود.
سه قوه مقننه، مجریه و قضاییه، هر سه بازوان اجرایی ولیّ فقیه میباشند و وظیفه اصلی آنها، ریلگذاری برای امور گوناگون، اجرا و نظارت بر حُسن اجرا، پیشگیری از تخلف و یا برخورد با متخلفین میباشد؛ منتهی هر کدام به صورت ویژه، بخش مهمی از این وظایف را بر عهده گرفتهاند.
●- بنابراین، حکم رهبری به قوت خود باقیست، اما دقت کنید که "زیر پا گذاشتن"، معنا و مفهوم دیگری دارد که مصداقش نامزدی رئیس قوه قضاییه، برای ریاست قوه مجریه نمیباشد.
❹⇦ ما مصادیق "زیر پا گذاشتن" منویات، رهنمودها و حتی دستورالعملهای مقام ولایت را در دورههای آقایان موسوی (نخست وزیر و رئیس دولت) – هاشمی – خاتمی – احمدی نژاد و روحانی، به وضوح و به کرات دیدهایم؛ اما هیچ صدایی در اعتراض از این مدعیان ولایتمداری، و البته مقامات سیاسی و مذهبی [که انتظار داشتیم]، نشنیدم! حال چه شد که ناگهان، ثبت نام آیت الله رئیسی، به منزلۀ "زیرپا گذاشتن حکم رهبری" شد؟!
http://www.x-shobhe.com/politic/10996.html
#رئیسی
#انتخابات
#انتخابات_1400
🆔
@wiki_shobhe
☆○═════════┅
📡 کانال ✅ ویکےشبهہ ✅ در ایتا📲
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe