🔰🔰🔰🔰
#پست_نود_و_یکم (بخش دوم)
#تو_فقط_لیلی_باش
تازه اونهم نه یک انجام دادن سرسری و از سر باز کنی ... ( آخه بلا نسبت، اگه ماها باشیم میگیم خوب امروز که نوبت من هست در حد رفع نیاز کارها رو انجام بدم، حالا فردا خانوم فضه هست و کم کاریها رو جبران میکنه! ) ... اما روایات حاکی از این هست که حضرت مادر این کار رو خیلی جدی میگرفتند و حقش رو ادا میکردند. دقت کنیم:
* حضرت علی علیه السلام به مردی از قبیله بنی سعد در مورد وضع زندگی خود با حضرت زهرا سلام الله علیها فرمودند: فاطمه با اینکه در میان خاندان پیامبر، از همه افراد نزد پیامبر محبوبتر بود، هنگامی که در خانه من بود آن قدر گندم را آسیاب میکرد که دستانش تاول میزد، لباسش به خاطر نظافت خانه غبارآلود میشد، به قدری برای پختن غذا و نان، آتش روشن میکرد که رنگ لباسهایش عوض میشد و به خاطر حجم کار خانه به رنج و مشقت میافتاد.
* در کتاب حلیةالاولیاء از امام باقر علیه السلام نقل شده که فرمود: «لَقَدْ طَحَنَتْ فَاطِمَةُ بِنْتُ رَسُولِ اللَّهِ حَتَّى مَجِلَتْ یَدَاهَا وَ طَبَّ الرَّحَى فِی یَدِهَا» ... آن قدر فاطمه سلام الله علیها گندم را آرد میکرد که دستش مجروح میشد و دسته آسیاب روی دستان او جا میانداخت و آنها را آغشته به خون میکرد.
و از این موضوع نتیجه گرفتم که در انجام دادن، و از اون بالاتر دل دادن به کارهای خونه برکاتی هست، که می ارزه کسی مثل حضرت مادر (که همه میدونیم تا چه حد عاشق عبادتند) با وجود داشتن خدمتکار، خودشون انجامش بدن و اون رو جایگزین عبادت کنند، حتی اگه من قدرت درکش رو نداشته باشم ...
مثل ورزش که ممکنه یکی دقیقا بدونه با انجام این حرکات چه اتفاقی در بدنش می افته و یکی فقط حرکات ظاهری اون رو انجام میده ... بالاخره اون نتیجه که تناسب اندام هست، برای هر دو حاصل میشه، اما خوب قبول دارم که اون که با علم این کار رو انجام میده انگیره بیشتری داره، و لذت بیشتری می بره ...
خوب این از بخش دینی قضیه ... خیلی دوست داشتم اونقدر روحم متعالی بود که همینجا توقف کنم و بگم همینکه من ظاهر رفتارم رو شبیه حضرت مادر کنم، برام کافیه، و مطمئنا برکات این کارها شامل حالم خواهد شد ... اما امان از این عقل گرایی ما نسل اخیر که حتما دوست داریم تا ته چیزها بریم و حکمت همه چیز رو هم بدونیم.
البته چیز بدی هم نیست و دین از این جستجوها برای رسیدن به باطن قضایا استقبال هم میکنه . چون از پژوهش ترسی نداره و اگر حرفی میزنه و روشی رو مطرح میکنه الکی نیست و حکمتی پشتش هست: " کلما حکم به الشرع، حکم به العقل" ... هرچیزی در دین مطرح میشه، حتما یه دلیل عقلانی هم اون رو تایید میکنه.
برای همین شک نداشتم که حتما پشت این کار یه دلیل منطقی هم هست که دانش من بهش قد نمیده ... و برای همین رفتم دنبالش و این مواردی که در ادامه مطرح میکنم رو پیدا کردم ... البته به هیچ عنوان نمیتونم ادعا کنم اینها که من بهش رسیدم تنها دلایل این موضوعه ... مسلما کسی با سعه وجودی حضرت مادر (سلام الله علیها) بهره هایی ورای دریافتهای ما از این ما از این ماجرا میبردن، اما دیگه توان درک محدود بشری من در همین حد هست :
۱ – یه مطلب مهمی که ما ازش غافلیم، نقش انسان در معادلات عالمه. یعنی انسان خود به خود یه بمب انرژی هست که صرف حضورش در یک جا میتونه معادلات خاصی رو رقم بزنه. این رو بیشتر وقتی فهمیدم که برای تحقیقات کتابم، روی مسائل ماورایی زوم کرده بودم و دیدم پشت پرده عجب خبرهایی هست که ما بیخبریم ... هر چی دخالت انسان در یک امر بیشتر باشه، انرژی بیشتری به اون چیز تزریق میشه و به کسانی که با اون چیز سرو کار دارند منتقل میشه و اونها بدون اینکه بخوان و حتی بفهمن، نسبت به اون فرد حس خاصی پیدا میکنند. حالا بسته به شخصیت اون فرد این حس میتونه خوب یا ناخوشایند باشه ...
افکار ما انرژی بخشه، نگاه ما انرژی بخشه، دستهای ما انرژی بخشه ... برای چی همیشه صنایع دستی ارزش خودشون رو دارند و آدمها حاضرن براش چند برابر هزینه کنند؟ چون یک انسان در حین درست کردنش ساعتها ذهن و توجهش رو روی اون شیء متمرکز کرده، با دستهاش اون رو لمس کرده، نگاهش رو با دقت تمام بهش دوخته ...همین انرژیهایی که در حین فرآیند تولید به اون چیز تزریق شده در اون ذخیره میشه و باعث میشه بیننده با نگاه و لمس از اون شیء، ازش انرژی بگیره و حس خاصی نسبت به اون داشته باشه. بخلاف محصولات ماشینی که خنثی هستند و چون حس خاصی در تولیدشون دخیل نبوده، هیچ حس خاصی رو هم به ادم منتقل نمیکنند ... فقط هستند!
#پست_نود_و_یکم (بخش_دوم)
#تو_فقط_لیلی_باش
💞تو فقط لیلی باش💞
🆔
@WomanArt