نماز عبادی سیاسی جمعه ساوه در تاریخ 7 دی ماه 1403 به امامت حجت الاسلام رحیمی امام جمعه ساوه برگزار گردید.
خطیب جمعه ساوه سفارش به تقوا را با شرح خطبه 183 نهج البلاغه آغاز کرده و اظهار داشتند؛ (وَ اعْلَمُوا اَنَّهُ مَنْ يَتَّقِ اللّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً مِنَ الْفِتَنِ، وَ نُوراً مِنَ الظُّلَمِ، وَ يُخَلِّدْهُ فيمَا اشْتَهَتْ نَفْسُهُ) حضرت در این خطبه عمل بر اساس یقین و تقوا را موجب رهایی از فتنه و آگاهی مردم معرفی می کند و می فرماید اگر کسی مواظب تقوای الهی باشد از همه فتنه ها نجات پیدا می کند و در چراغ هدایت حرکت می کند و چون چشم و دلش به نور هدایت منور شده دیگر در تاریکی و ظلمت فرو نمی رود چرا که یکی از عوامل پیدایش فتنه در جامعه اسلامی، ضعف اخلاقی افراد است و لذا برای خشکاندن ریشه های فتنه لازم است که اخلاق اسلامی در همه سطوح و در همه مراحل زندگی ترویج شود. اخلاق اجتماعی، سیاسی، نقد، خانواده، معاشرت باید در بین جامعه ترویج و فرهنگ سازی شود. اگر جامعه ای تربیت به آداب الهی بشود چنین شخصی یا جامعه ای دچار تزلزل اخلاقی و عقیدتی نمی شود و موقع هجوم فتنه چنین کسی دچار تردید نمی شود.
خطیب جمعه در همین راستا به همه اولیا و مربیان توصیه کردند که مواظب
بچه هایمان باشیم. فتنه ها و دشمنان در کمین هستند و مع الاسف وارد خانه
شده اند و در این شبکه اجتماعی انواع فسادها وجود دارد. بچه ها را با اخلاق آشنا کنیم. آنها را با مسجد آشنا کنیم اگر قدری کوتاهی کنیم بچه هایمان را دزدیده و برده اند و راه برگشت بسیار مشکل است.
وجود نازنین حضرت علی (ع) در خطبه 151 نهج البلاغه از فتنه های بزرگی خبر می دهد و می فرماید: ( ثُمَّ يَأْتِي بَعْدَ ذَلِكَ طَالِعُ الْفِتْنَةِ الرَّجُوفِ)
فتنه هایی خواهد آمد که اضطراب آور و درهم کوبیده و شکننده خواهد بود. خاصیت این فتنه این است که اولا جامعه را مردد و دودل می کند. (فَتَزِيغُ قُلُوبٌ بَعْدَ اسْتِقَامَةٍ) اعتقاد راسخ و ایمان محکم و بدون تزلزل بهترین وسیله برای دفاع از مکتب و صراط مستقیم است. به همین دلیل، نخستین سنگری که مورد حمله قرار می گیرد اعتقاد مردم است و فتنه گران تلاش می کند با
برنامه های مختلف مردم را دچار تردید و دودلی سازند و هر زمان که به این مهم توفیق یابند نفوذ در سایر سنگرها و انهدام نیروهای مقابل بسیار آسان خواهد بود. در مرحله دوم این فتنه موجب می شود نیروهای اصیل منحرف شوند. حضرت علی (ع) می فرماید(تضِلُّ رِجَالٌ بَعْدَ سَلَامَةٍ) نخستین برنامه جریان نفاق و فتنه، جذب نیروهای اصیل و سرمایه گذاری برای شکار نخبگان و نیروهای موثر است. نیروهایی که دارای شعور اجتماعی هستند و نسبت به مسائل مختلف حساس اند. اگر دشمن بتواند با نفوذ در درون جبهه حریف نیروهای موثر و کارآمد را جذب کند به سهولت می تواند بر آنان پیروز شود و سخت ترین ضربه ها را با همین نیروها وارد سازد. در نتیجه از دیرباز جذب نیرو از جبهه حریف جزو سیاست های موفق و مجرب جنگ آوران است. به همین دلیل، یکی از نگرانی های
عمده ای که با پیدایش فتنه پدید می آید منحرف شدن نیروهای اصیل و وفادار به حرکت است. نمونه بارز و روشن این موضوع در فتنه های منافقان و بنی صدر در ایران اتفاق افتاد و در این فتنه بسیاری از بهترین جوانهای این کشور نابود شدند و شما اگر سالهای گذشته را بنگرید می بینید چگونه نیروهای انقلاب را فتنه سوزانده و از بین برده و دود این آتش چقدر چشم های بی گناه را از بین برده و کور کرده است و صد البته امروز نیز همین فتنه در کمین است و مشغول شکار است. اگر در صدر اسلام می بینید جانباز انقلاب علوی که شمر می باشد، می آید در انقلاب حسینی، در میدان دشمن قرار می گیرد و سر مبارک امام را می برد امروز نیز تاریخ تکرار می شود و لذا اگر بخواهیم گمراه نشویم اولا باید اهتمام و تمسک به قرآن مجید کنیم که پیامبر اکرم(ص) فرمودند (اذَا التَبَسَت عَلَیکُمُ الفِتَنُ، کَقِطَعِ الَّیلِ المُظلِمِ فَعَلَیکُم بِالقُرآنِ) آن گاه که فتنه ها مانند پاره های شب ظلمانی شما را فرو گیرد و از هر سو احاطه کند شما باید به قرآن پناه برید و در مرحله دوم: راه نجات پناه بردن به دامن اهل بیت(ع) و امروز پناه بردن به دامن نائب بر حقشان حضرت آیت الله خامنه ای است. یعنی پناه بردن بر کشتی نجات ولایت انسان را از همه طغیانها و طوفانها نجات خواهد داد.