⚖️معاونت فضای مجازی داسرای یزد به خیابان شهید رجایی منتقل شد
📌معاون فضای مجازی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گفت: از هفتم بهمن ماه این معاونت به مجتمع قضای شهید صدوقی(ره) در خیابان شهید رجایی منتقل شد.
محمد نعیمی نژاد گفت: شعب دادیاری 10،11 و 12 و همچنین شعبه دوم بازپرسی که همگی در حوزه رسیدگی به جرائم حوزه فضای مجازی به صورت تخصصی فعالیت دارندو همچنین شعبه 4 بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان که به صورت تخصصی به جرائم حوزه دادگاه انقلاب و مواد مخدر رسیدگی می کند نیز به مجتمع قضایی شهید صدوقی(ره) منتقل می شود.
📌وی تصریح کرد: این مجموعه ها پیش از این در مجتمع قضایی شهید قدوس(ره) در خیابان مسکن، کوچه عارف مستقر بوده اند که از هفتم بهمن ماه در مجتمع قضایی شهید صدوقی(ره) در محل ساختمان سابق پلیس راهور در خیابان شهید رجایی به ارائه خدمت می پردازد.
#عدلیه_یزد #قوه_قضائیه #دادگستری_یزد
#عدالت #مردم #محسنی_اژه_ای #تحول_تعالی
#پرونده #ساختمان #جدید #دهه_فجر #فضا_مجازی #مجتمع
🔊(کانال اطلاع رسانی دادگستری کل استان یزد )
📱
https://eitaa.com/adlieh_yazd
📱http://instagram.com/adlieh_yazd2
🚩 ارتباط با ادمین کانال:
@admin_adlieh_yazd