#تمرین_متعادل_کردن_چاکراها
با تمرین و تلاش برای جایگزینی عادت های مفید به جای عادت های انرژِی گیر، با چند روش ساده و کاربردی، برای بالانس کردن چاکراها کیفیت زندگی و سطح انرژی خود را میتوان افزایش داد:
#چاکرای_اول : عشقتان را از ترستان بیشتر کنید.
هیچ چیزی به اندازه ترس های مهار نشده مانع رشد در تمامی ابعاد مادی و معنوی زندگی نیست. بنابرین ترسهایتان را بیشتر از قبل بشناسید و با افزودن و تقویت عشق و اشتیاق تان به بهبود اوضاع، از قدرت ترس ها بکاهید.
#چاکرای_دوم : شکرتان را از شکایتتان افزون تر سازید
شکرگذاری به سادگی میتواند ذهن بازیگوش شما را بر روی نکات خوشایند زندگیتان متمرکز کرده و امواجی تولید کند که نعمتهای متشابه با آن را به سمت شما سوق بدهد. درست بر عکس شکایت کردن که جذب وقایع ناخوشایند را در شما فعال میکنند!
بنابرین اهمیت شکر گذاری روزانه را جدی تر بگیرید.
#چاکرای_سوم : به جای ساده نگری صرف، بیشتر عمل کنید.
غالباً ما به جای پذیرش مسوولیت ترجیح می دهیم فقط نگاه کننده باشیم و بیشتر از آنکه عمل کنیم حرف بزنیم و دیگران را نصیحت یا انتقاد کنیم؛ غافل از آنکه در حال ایجاد رکود و توقف در طریقت خویش می شویم! بنابرین عمل کردن را عادت محکم خویش کنیم تا رشد معنوی مان هماهنگ تر رخ دهد و مدام از خود بپرسید:
براستی عمل ما چیست که انتظار بازده و دریافت بالا داریم؟
#چاکرای_چهارم : به جای بحث کردن، بیشتر بر مهر هم پذیرا باشید.
بیشتر انرژی ما در طول روز صرف اثبات کردن نگرش خود به دیگری دیگران و خنده دار تر از همه به خودمان است. لازم نیست انقدر انرژی خرج کنید. به جای واکنشی رفتار کردن، بگذارید در وقت مناسب خود حق, هم چون تابشی از طریق شما تجلّی گاه حقیقت شود. اساسا، اصرار بر اثبات ، معمولا دلیل شک عمیق به خویشتن است.
#چاکرای_پنجم : بیشتر شنونده باشید تا گوینده
✨شاید زیاد شناخته شده نباشد اما انرژی مصرفی پرگویی، به شدت زیاد است و نیروی شما را برای حرکت به سمت اهداف متعالی به مقدار زیادی هدر میدهد.
وقتی بیشتر شنونده باشید و میل به تایید دیگران و اثبات خویش را آگاهانه تر مدیریت کنید، به سبب ایجاد محیطی آرام تر و تعاملی کنشی تر، نیروی محیط بر نیروی شما افزوده میشود و قدرت دریافت جواب های خود را بالا میبرید.
#چاکرای_ششم : کمتر اخم کنید و بیشتر لبخند بزنید.
درک کردن دیگران به معنی صمیمت مطلق نیست. شما میتوانید درک کنید که آگاهی هر کسی به مقدار خاصی فعال و بیدار است و الزاما همگان در سطح فعلی شما نیستند. این موضوع کمک می کند تا بالغانه با ارواح کودک صبور تر و با ارواح والد محترم تر و آگاهانه تر در تعامل باشید و خویشتن را با کیفیت قابل توجهای در فرکانس اشراق قرار بدهید. بیشتر به خود و دیگران مهربانی کنید و کمتر خود و آنها را مورد مواخذه قرار بدهید.
#چاکرای_هفتم: به جای آنکه مدام فکر کنید بیشتر احساس کنید.
اغلب میدانیم که تفکر یکی از مهمترین نعمت های بزرگ الهیست. اما مسئله اینجاست که فکر باید کمک بزرگی باشد تا شما به حقیقت خود دست پیدا کنید اگر همین فکر سر جای خودش نباشد مدام محدودیت ها را به شما گوشزد میکند و دچار فریب خوردگی از واقعیت های بر آمده از خرد جمعی میشود و شما را از مسیر اصلی دور میکند و همین جاست که احساس خستگی رنج حسرت اضطراب و ... بر شما چیره می شود . در حالی که احساس و تفکر متضاد هم نیستند و دو نیمه مکملی هستند که باید درست به کار روند. تفکر باید برای حرکت، مثل چراغ راهتان را روشن کند و در صورتی که مانع تراشی کند یعنی زیادی به آن پرداخته اید و از تعادل حرکت معنوی خارج شده اید. جهان مردانه و منطق زدهي امروزه تا حد زیادی گواه روشنی است بر آنکه نیمه چپ مغزهای خرد جمعی تا کنون بیشتر فعال بوده! و برای همین است که جنگ، خرابی، بی اعتمادی و ترس گسترش یافته... کمی جلوی مکعب های نوک تیز فکری را بگیرید و دایره لطیف احساساتتان را گسترش دهید.
#چاکراه
#افکارمثبت
@afkarmosbate ⚘️