تخریب هوشمند از جانب مدعیان
در این ایام که نزدیک انتخابات می شویم نحوه استقبال از انتخابات در گروه ها و جناح های مختلف جالب توجه و گاهی هم برخلاف مخالفت های این جناح ها باهم یک شکل است.
اولین مورد در این هماهنگی میان جبهه اصلاحات وجریان اصولگرایی که صدا و سیما هم در حرکتی اشتباه برای آنها ریپرتاژ رفت، این بود که معتقدند شخص وجریانی خارج از این دو جریان وجود ندارد و هرکس این ادعا را دارد یا حرفهای فریبنده میزند یا بنیان نظری درستی ندارد و اصولا هیچکس خارج از این دو جریان قابل تعریف نیست! خب این حرف هم تخریب کسانی است که حاضر به پذیرش قبیله گرایی اینها نیستند و هم باعث کاهش مشارکت در انتخابات می شود زیرا این گزاره را مخابره می کند که طرحی نو در کار نیست و هرفردی بیاید وابسته به همان تفکرات قدیمی است.
دومین مشابهت تخریب هوشمند است، که دو جریان فوق الذکر به آن می پردازند. این تخریب به این شکل است که در جریان اصلاحات ابتدا یکتفکر وگفتمان تخریب می شود و آن را مشکل ساز برای کشور معرفی می کنند و پس از آن شروع به معرفی یک شخص به عنوان نماینده آن گفتمان می کنند و به صورت غیر مستقیم و هوشمند دست به تخریب آن شخص میزنند، در جریان اصولگرایی تخریب به این صورت است که ابتدا یک جریان را تخریب کرده و آن را نماد تحجر و وحدت شکنی و نفاق جلوه می دهند و بعد به طور هوشمند به بررسی نامزدهای مدنظر آن جریان می پردازند و در این رهگذر تمام چهره هایی که مدنظر شان نیستند را به آن جریان متصل کرده و بصورت هوشمند آنها را تخریب کرده و به اصطلاح میسوزانند.
سومین مورد تخریب که مختص جریان اصولگرایی است، ایجاد دوگانه های کاذب اصلح وصالح مقبول، رای دارد یا رای ندارد، رای از سر ترس و ایجاد رعب در میان جامعه که اگر به گزینه ما رای ندهید،رقیب ما رای می آورد و کسی که برخلاف این استدلال ما عمل کند وحدت شکن ، نفوذی و یا بی بصیرت است. با این استدلال جریان اصولگرایی همیشه حداقلی ترین گزینه را وارد میدان کرده است.
سرکوب با چماق ائتلاف و بستن دست مردم برای انتخاب و محدود کردن قدرت انتخاب مردم یکی از خاصیت های جریان اصولگرایی است که همیشه تلاش دارد با مصادره کردن افراد به نفع خود با چماق ائتلاف مابقی نامزدها را از دور خارج کند تا بتواند برنامه های خود را پیش بگیرد و با همین فرمان و محدود کردن تعداد نامزدها عملا هم به سلیقه ی سیاسی مردم بی اعتنایی کرده است و هم باعث کاهش مشارکت می شود، زیرا هر شخصی که برخلاف این جریان حرکت کند با برچسب های مختلف منکوب می شود، حال که این سازوکار جریان اصولگرایی شکست هایش بسیار بیشتر از موفقیت هایش بوده است، مصادیقش هم کم نیستند از ۷۶ تا ۹۶ مثال هایش بسیار زیاد است.
ان شاالله در بازه ی زمانی نزدیک به انتخابات از ترفندهای جریانات سیاسی باید بیشتر گفته شود و کلیات و الزامات مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح در انتخابات نیز باید موشکافانه بررسی شود.
ومن الله التوفیق
علی سلیمانی
#انتخابات