https://t.me/hezbollah_kargoroh/2326
⭕رقابت جریان انقلابی با محافظه کاری در انتخابات مجلس۱۲
.
🔻دکتر عبدالحسین الله کرم چهارشنبه شب در مسجد امام حسن مجتبی:
.منطقه نظام آبادتهران اظهار نمود :
⚠️گرچه مجلس ۱۱ انقلابی بود و قانون اقدام راهبردی در صیانت از توان هسته ای را تصویب نمود اما پس از جنگ ترکیبی پاییز ۱۴۰۱ به محافظه کاری که قتلگاه انقلاب است غلطید دلایل آن به این شرح است.
🔸️۱- ارز تلگرامی : مجلس ۱۱ درحل مشکلات معیشتی باید جلوی فروش تولیدات فولاد وپتروشیمی به قیمت تلگرامی (بازار آزاد) رابدلیل اینکه منابع آن داخلی است را می گرفت اما با عدم جلوگیری، جامعه را همچنان با تورم بالای ۴۰درصد رها ساخت.
🔸️۲-صیانت ازفضای مجازی : مجلس۱۱ باید حداقل با جایگزینی شبکه اجتماعی تیک تاک چینی ، فعالیت واتس آپ،اینستاگرام و ...را بطور کامل جلوگیری می کرد تا زیرساختهای اینترنت داخلی آماده می شد اما با تعلل نه تنها انسداد لازم صورت نگرفت بلکه هزینه وی پی ان نیز بر گرده مصرف کنندگان اضافه شد.
🔸️۳-برخورد با مفسدین : باوجود حدود یکمیلیون امضابرای محاکمه حسن فریدون ، ۳۲ هزار امضا برای محاکمه آذری جهرمی ومحاکمه زنگنه بدلیل قرداد کرسنت و...پرونده های این مفسدین در کمیسیون اصل۹۰ همچنان خاک می خورد.
.
🔸️۴-لایحه عفاف وحجاب : معروف است که این لایحه برای جلوگیری از تکرار مرگ مهسا تا جایی پیش رفت که نه تنها گشت ارشاد وقوانین فعلی حجاب وعفاف را تعطیل کرد بلکه با تبدیل جرم به تخلف بر کشف حجاب دامن ودست دشمن را درتحمیل بی حجابی گسترش داد.
🔹️الله کرم درپایان لیست امنا را سردمدار جریان انقلابی در مقابل لیست شانا که از انقلابی گری به ورطه محافظه کاری افتاده است نامید.
https://t.me/hezbollah_kargoroh/2105
(اخبار مردمی حزب الله)