#اخبار_تنکابن
امتحان سخت
#هیئتهای_اجرایی و
#نظارت در
#صیانت از
#حقوق_مردم
در حالی
#شهرستان_تنکابن همانند شهرستانهای دیگربه
#انتخابات این دوره از شوراهای اسلامی شهر نزدیک می شود که توجه وحساسیت بیشتررا همانند دوره های قبل می طلبد.
حساسیتی که بار مسئولیت هیئت های اجرایی و نظارت در تایید و یا ردّ صلاحیت داوطلبان را بمراتب از گذشته سنگین تر خواهد نمود.
مردم توقع دارند تا همانند گذشته هیئت های نظارت واجرایی با دقت بیشتری ان شا الله به رزومه ثبت نام کنندکان،مدارک پیوست و... توجه کنند.
در انتخابات شوراها براساس ماده ۵۳ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران مصوب ۱/۳/۱۳۷۵ ناظر به مواد ۷۳ و ۷۴ قانون اصلاح قانون تشکیلات شوراهای اسلامی کشوری و انتخابات شوراهای کشوری مصوب ۲۹/۴/۱۳۶۵، نظارت بر انتخابات شوراها به عهده مجلس شورای اسلامی است. ماده ۷۳ قانون مزبور مقرر میدارد: به منظور نظارت بر امر انتخابات شوراها، هیأت مرکزی نظارت بر امر انتخابات شوراهای اسلامی کشوری متشکل از سه نفر از اعضای کمیسیون شوراها و امور داخلی و دو نفر از اعضای کمیسیون اصل ۹۰، به انتخاب مجلس شورای اسلامی تشکیل میگردد.
در صورتی که به تعداد لازم از کمیسیونهای مذکور داوطلب نباشد مجلس از میان سایر نمایندگان داوطلب ۵ نفر را انتخاب مینماید. همچنین طبق ماده ۷۴ این قانون به منظور نظارت بر امر انتخابات شوراهای اسلامی کشوری در هر استان هیأت عالی نظارت استان مرکب از ۳ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی آن استان به تعیین هیأت مرکزی نظارت تشکیل میگردد. هر استانی که تعداد نمایندگان آن از ۳ نفر کمتر باشد و یا به حد نصاب از ان استان داوطلب نباشد تعیین بقیهی اعضا از بین نمایندگان استانهای مجاور با هیأت مرکزی نظارت میباشد.
براساس ماده ۴۸ قانون مزبور نظر هیأتهای اجرایی بخش و شهرستان مبنی بر تأیید صلاحیت داوطلبان قطعی است، اما رد صلاحیت آنان باید به تأیید هیأتهای نظارت معتبر است.
طبق تبصره ۳ ماده ۵۰ قانون یادشده هیأت نظارت موظف است ظرف مدت ۱۰ روز از تاریخ دریافت شکایات رسیدگی و نتیجه را هیأت اجرایی اعلام کند. نظر هیأت نظارت قطعی و لازم الإجرا خواهد بود.
#با_انتخابات
#انتخابات_۱۴۰۰
#با_هم_میهنمان_را_میسازیم
#شور_انتخابات
با ماهمراه باشید
@akhbartonekabon