🌏کارنامه ما در جنگ شناختی چیست؟
تهاجم دشمن ترکیبی است مقابله و دفاع ما هم باید ترکیبی باشد.
دشمن بزرگترین جنگ شناختی جهان را علیه ایران به راه انداخت با: 🇮🇷
۱_حمایت از اغتشاش گران توسط :
بایدن ، وزیر خارجه و رئیس مجلس نمایندگان آمریکا ، کلینتون، رابرت مالی ،
۳۱ نفر از سیاستمداران مطرح آمریکا و اروپا ، ۳۷ نفر از شخصیتهای موسیقی و ۶۲ نفر از هنرپیشگان مطرح غرب مانند آنجلیاجولی، ۱۵ نفر از فوتبالیست ها و باشگاههای مطرح دنیا، شخصیت های موسیقی ترکیه، هزار سینماگر فرانسوی که عده ای موهای خود را قیچی کردند و فیلم آن را میلیونها بار نشر دادند ، وزرای خارجه : کانادا ، سوئد، آلمان ، بلژیک ، اسپانیا، شیلی ، فرانسه ، نویسنده کتاب هری پاتر و یک نماینده زن ایرانی الاصل در بلژیک که در حمایت از آشوب گران موهای خود را کوتاه کرد.
۲_ به میدان آمدن بارزانی برای حمله به ایران.
۳_ فعالیت رسانه ای سلبریتی های وطن فروش داخلی.
۴_ هشتک مهسا امینی ۳۲۰ میلیون بار توییت و ریت شد درحالی که فارسی زبانان توییتر ۳ میلیون نفر هستند.
این تبلیغات موجب شد به مدت طولانی ایران درگیر اغتشاشات شود، عده ای را شهید و جمع زیادی را مجروح کردند، امنیت را متزل کردند، مشاغل آسیب دید، خسارات مالی بسیاری وارد کردند، دلار افزایش قیمت پیدا کرد، با محکومیت جهانی روبرو شدیم، تحریم ها و تهدید ها افزایش یافت، روابط خارجی آسیب دید و...
این حاصل کار ضد انقلاب و دشمنان خارجی بود.
در مقابل، نیروهای امنیتی و انتظامی ما به بهترین شکل با این فتنه ها مقابله کردند و بسیاری از توطیه های امنیتی را خنثی کردند که خداوند همیشه یاورشان باد. نیروهای دفاعی ما هم با جهشی که در صنایع دفاعی داشتند افتخار آفریدند و در دل دشمنان رعب ایجاد کردند. دست حق نگهدارشان و هزار بوسه بر دست و بازویشان.
اما تنها با اتکا به قدرت نظامی و امنیتی نمی توان همه خطرها را از نظام دور کرد. قدرت نظامی بویژه موشک دوربرد و پهباد و سلاح های سنگین برای مقابله با تهاجم خارجی است و در داخل کاربردی ندارد. اقدامات امنیتی ارزشمند برای مقابله با فتنه های مسلحانه و تروریستی است. نارضایتی حاصل از فساد اداری و تبعیض و تبلیغات مسموم دشمن را با پیشرفت های موشکی و عملیات های امنیتی نمی توان رفع کرد.
فردا که زمان انتخابات مجلس و شوراها و ریاست جمهوری می رسد چه عاملی می تواند مردم را به پای صندوق های رای بیاورد و به نامزد اصلح و مدافع انقلاب متمایل سازد؟!
برای جنگ شناختی و رسانه ای باید برنامه ای متناسب با آن داشت. اولا رفع مشکلات مولد نارضایتی که در رأسش فساد اداری است لازم است، که این بخش وظیفۀ دولت است؛ ثانیا آگاهی بخشی و فرهنگ سازی و مقابله با جنگ رسانه ای است که این بخش بر عهده نهادهای تبلیغی و اصحاب رسانه و سخن و قلم و هنر است. متاسفانه در دو بخش اخیر کارنامه رضایت بخشی نداریم.
ما در بعد تبلیغی و رسانه ای و جنگ شناختی چه کردیم؟ چه جریانی را درجهان راه انداختیم؟ چه کسانی را در جهان جذب کردیم که از نظام دفاع کنند؟ روی سلیبریتی های خودمان چه تاثیری داشتیم؟ ما حتی تیم های ورزشی که با پول این ملت اعزام به خارج می کنیم و با هزینه این مملکت به خارج می روند نیز نتوانستیم حفظ کنیم بطوری که تیم ورزشی ما همصدا با دشمن شد وشاهد صحنه های ننگینی در دنیا بودیم.
نهادهای تبلیغی ما چه کردند؟ حوزه علمیه چه کارنامه ای از خود در این فتنه دارد و در صحنه داخلی و خارجی چه نقشی را ایفا میکند و حاصل کارش چیست؟ بله اقلیتی از حوزه و دانشگاه و اصحاب رسانه و هنر همیشه در میدان بوده اند و جانانه از انقلاب دفاع کرده اند آنهم بطور خودجوش و نه سازمان یافته.
آیا وقتش نرسیده درباره کارامدی نهادهای تبلیغی فکری کنیم و از این رخوت بدرآییم؟! آیا دیر نشده است؟! آیا قصد داریم همین وضعیت را ادامه دهیم؟ خوف آن هست که زمانی متوجه شویم که بسیار دیر شده باشد و فرصتی برای جبران نداشته باشیم!
http://eitaa.com/dreshkevari