🌠☫﷽☫🌠
🔵 نظر واقعی رهبری درباره
#طب_اسلامی
طرفداران طب اسلامی همیشه میگویند مقام معظم رهبری فرمودهاند که طب اسلامی باید احیا شود. اما نمیگویند منظور رهبری درباره طب اسلامی چیست و آنچه را خودشان طب اسلامی میدانند به مخاطب القاء میکنند که منظور رهبری این است. اما ببینیم منظور رهبرانقلاب درباره طب اسلامی چیست
🔻مقام معظم رهبری در سخنرانی خود در اردیبهشت ماه ۹۸ در بیان مفهوم طب اسلامی، این چنین فرمودند:
«طب اسلامی»، یعنی ببینید که اسلام عزیز چه راهی را پیش روی شما گذاشته تا از وابستگی نجات یابید و در جنگهای بیولوژیکی تلف نگردید، چه کنید تا اقتصاد پزشکی شما وابسته نگردد؛ نه این که چه چیزی را با چه چیزی مخلوط کرده و بخورید!
طب اسلامی، یعنی طبیب مسلمان بار بیاورید، در ابتدای انقلاب، از پاکستان و هندوستان، پزشکان عمومی و جراح میآوردیم، اکنون پزشکان فوق تخصص داریم، کشفیات و مقامات علمی داریم، بسیاری از داروهای عمومی یا خاص را خودمان تولید میکنیم، نه این که یعنی تمام علوم پزشکی و دارویی را تعطیل اعلام کنید!
و در ادامه متذکر شدند: اسلام عزیز و قرآن عظیم و حکیم را مانند کلیسای قرون وسطا معرفی نکنید که تحریف و ظلمی بس عظیم میباشد.
شاخصه علوم اسلامی، در ریاضیات، طبیعیات، ادبیات، تاریخ و …، این نیست که کاشف یا گوینده اش (از امام معصوم (ع) گرفته تا بوعلی سینا و …) مسلمان باشد، بلکه این است که دانشمند، با جهان بینی اسلامی، به طبیعت نگاه کند، بشناسد، کشف کند و طبق اهداف و برنامه های اسلامی، از علوم بدست آمده، برای منافع جامعه انسانی، بهره برداری نماید. به عنوان مثال جابربن حیان، پدر شیمی آلی، شاگرد امام صادق (ع) بوده است، آیا میشود گفت: «شیمی آلی اسلامی است» و مابقی کشفیات و علوم شیمی، اسلامی نیست؟! ریاضی، فیزیک، ادبیات و طب نیز همین طور است.
🔻با این تعریف و تعبیر رهبری از طب اسلامی، آیا هم اکنون
#واکسن برکت، مصداق کامل طب اسلامی نیست؟ دوباره متن را بادقت بخوانید
✍حسین دارابی
شنبه ۱۹
#محرم ۱۴۴۳
💕🧡💕