🔲 درنگی در نحوه مواجهه با شهادت ؛ ✍️ ز.معصومی ◀️ قسمت دوم: چه باید کرد؟ چنانچه گفتیم، نباید در پاسخ به این سوال دچار سطحی نگری و نگاه تک بعدی شویم. این مسئله سه ضلع اصلی دارد و نوع مواجهه و پیام ارسالی ما به آنها متفاوت است: مردم، مسئولین و دشمنان. ◻️ نسبت به مردم:
  
اگر بزرگترین منکر الان، «عدم تحقق دولت اسلامی» است پس در گفتگو با مردم باید تلاش اصلی ما این باشد که ضمن تبیین نکات 1، 2 و 4 (در قسمت اول)، این حادثه را پلی برای قوی شدن و حرکت عمومی مردم به سمت فتح خرمشهر دولت اسلامی قرار دهیم . باید نشان دهیم که وجود کارگزاران ناصالح و نگاه های غربگرا چه مصیبتهایی برای ایران اسلامی ایجاد کرده است؛ باید شاخصهای دولت اسلامی را فریاد زد تا سیه روی شود هر که در او غش باشد. با این توضیحات اشتباه و انحراف خط خبری که در ذهن مردم ، فقط انتقام آن هم از نوع انتقامِ نظامیِ مستقیمِ سریع را بزرگ می کندو هر نوع عکس العملی غیر از آن را ذلت و بی عرضگی تلقی می کند ، معلوم می شود. ما منکر انتقام در خور نیستیم -بلکه همانطور که در ادامه مطلب می آید بر آن مصریم- ولی بسنده کردن به آن را خیانت یا غفلت می دانیم. از آن بدتر رویکردی است که استیصال دشمن برای روی آوردن به ترور را نادیده گرفته و به پمپاژ ناامیدی و کم اعتماد سازی مردم به نظام اسلامی می پردازد. ◻️ نسبت به مسئولان: اما نوع مواجهه ما با مسئولان، بخصوص جریان غربگرا که دل در سراب مذاکره بسته است متفاوت است. باید شهادت ناجوانمردانه این دانشمند هسته ای و دفاعی را، به مانعی بزرگ برای حرکت آنها به سمت مذاکره احتمالی بدل کرد. باید به مدد خون پاک شهید فخری نیا، افکار عمومی قانع شود که پیشرفت از کوره راه مذاکره نمی گذرد و راهی جز مقاومت و توجه به تواناییهای داخلی خودمان نداریم. ◻️ نسبت به دشمنان:
 
بعد سوم، شیوه برخورد ما با دشمنان و عاملان این جنایت است. شکی نیست که در مورد پاسخ نظامی، دشمن نباید در ما احساس تردید کند؛ پس پاسخ باید کوبنده و منفعل کننده دشمن باشد. اگر دشمن از اول بداند پاسخ ما برای آرام کردن افکار عمومی است حتی ممکن است با ما همکاری هم بکند. البته روشن است عکس العمل دشمن نیز نامشخص باشد. 👈 پایان. ➖➖➖➖➖➖➖ https://eitaa.com/almottaqin ➖➖➖➖➖➖➖