اخبار هواشناسی ایران:
⚠️
#اطلاعیه_مهم 》طوفان حاره ای به سمت شمال و شمال شرق ِ خود !
⚠️ با شکل گیری سیکلون حاره ای در اقیانوس هند و حرکت به سمت شمال و شمال شرق خود در مقصد پایانی بخش هایی از هند ، پاکستان و حتی جنوب شرق ایران را در مینوردد
⚠️ بارش های این طوفان حاره ای مطابق با الگو بیش از ۶۰۰ میلی متر میرسد و هر ناحیه ای که متاثر کند بارش های سنگینی رو در پی خواهد داشت و دریاهای متلاطم و طوفانی از پیامدهای این طوفان خواهد بود
❕باید منتظر ماند و دید تغییرات به چه سمت و سویی پیش خواهد رفت ...
بارش های سیل آسای تابستانه چند روز قبل از وقوع قابل پیش بینی است...؟
دکتر احد وظیفه
رئيس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور
🎥 اولین بارشهای مونسون از راه رسید
⛈ بارش باران و آبگرفتگی معابر شهر
🇵🇰 اسلامآباد، پاکستان
#تکمیلی
تحلیل آخرین تصاویر ماهواره و نقشه های پیش یابی و مدل های جوی نشان می دهد که طوفان گرمسیری «بیپارجوی» احتمالا با حفظ حرکت شمال شرق سوی خود در نهایت به محدوده مرزی بین هند و پاکستان و در شمال غربی ترین نقطه هند برخورد می کند.
در صورت حفظ این مسیر کمترین تاثیر بر سواحل جنوبی کشور وارد می شود و بیشتر آب های فرا ساحل سیستان وبلوچستان مواج و متلاطم می شود.
با این شرایط پیش بینی می شود این طوفان پنجشنبه در شمال غربی ترین نقطه هند و در محدوده مرزی این کشور با پاکستان به ساحل برخورد کند و رفته رفته تضعیف شود.
داده های دیدبانی شده نشان می دهد که در شبانه روز گذشته بیشینه سرعت طوفان به بیش از ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت رسیده است.
این طوفان پس از شکل گیری یک منطقه کم فشار در ۱۵خرداد گذشته بر فراز جنوب شرقی دریای عرب در حدود عرض جغرافیایی ۱۱ درجه شمالی و طول جغرافیایی ۶۶ درجه شرقی، شامگاه ۱۶خرداد و یک درجه بالاتر از این موقعیت، تشکیل شد.
میانگین سرعت باد در این توفان گرمسیری در زمان شکل گیری ۶۰ تا۷۰ کیلومتر بر ساعت و باد لحظه ای آن تا ۸۰ کیلومتر برساعت در اطراف مرکز سامانه بود.
شرایط محیطی مناسب از جمله دمای سطح آب ۳۰ تا ۳۲ درجه سلسیوس و همچنین برش باد ضعیف در سطح و واگرایی قوی در سطوح فوقانی سبب شد تا شدت این طوفان رفته رفته زیاد و در ۱۷خردادماه به یک طوفان گرمسیری شدید درجه چهار تبدیل شود.