🔴۲۰۰میلیارد ریال برای ۱۸طرح عمران شهری در دزفول هزینه شد
🔘شهردار دزفول با گرامیداشت ایام دهه مبارک فجر گفت: ۱۸طرح عمران شهری در این ایام در دزفول بهره برداری می شود که برای اجرای آنها ۲۰۰میلیارد ریال هزینه شده است.
🔸به گزارش عماریون، محمدعلی دوایی فر روز یکشنبه در جریان بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی دفتر دزفول افزود: این طرح ها شامل پل عابر پیاده مقابل بیمارستان بزرگ دزفول، کندرو و جاده ورودی زیباشهر به شهیون، بوستان گل نرگس در کمربندی غرب، پارک و پیست سلامت مدرس و مجموعه ورزش های ساحلی در پائین دست پل شناور شامل پارکینگ، زمین والیبال و فوتبال و کشتی ساحلی) می باشند.
🔹وی مرمت و بهره برداری از خانه تاریخی قلقچی همراه با اتاق های دست کند را از دیگر طرح های شهرداری در دهه فجر عنوان کرد و گفت: اتاق های این خانه به عنوان رستوران های سنتی تجهیز شده اند.
🔸وی احداث بوستان های مهرشهر و گل نرگس، خرید تجهیزات غواصی برای آتش نشانی، احداث شبکه آب خام در آزادگان برای استفاده شهرداری و بهره برداری بخشی از آرامستان جدید دزفول را از دیگر طرح های آماده بهره برداری شهرداری اعلام کرد و گفت: آسفالت برخی معابر و خیابان ها از جمله کوی پیام نور، مدرس و دیگر مناطق کم برخوردار از یک ماه قبل آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
🔹دوایی فر با اشاره به وجود ظرفیت های فراوان گردشگری در شهرستان دزفول اظهار داشت: برای جذب گردشگر باید این ظرفیت ها در قالب یک برند شهری با محتوایی خلاق معرفی شوند تا برای مبلمان شهری و تولیدات این شهرستان از این برند استفاده شود.
🔺شهردار دزفول گفت: بازار شیلات دزفول نیز در ضلع جنوبی شهر دزفول با صرف اعتباری افزون بر ۳۵۰میلیارد ریال آماده بهره برداری در دهه فجر است.
#منتشر_کنید
📮ـــــ ایتا عماریون ــــــــــــ
📬
eitaa.com/amariyoun
📮ـــــ سروش عماریونــــــــ
📬
https://sapp.ir/amariyoun
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📲 پل ارتباطی شما با ما 👇🏻
📬
@newadmin2