🔴 پاسخ علیرضا پناهیان به چند سوال دربارۀ فعالیت روحانیون در فضای انتخابات(۲)
📌اگر کاندیدایی که تبلیغش کردیم، رأی نیاورد، لطمه به «دین» و «حوزه» نمیخورد؟
🔸خیر. اگر شما کاندیدای اصلح را تشخیص دادید و به مردم شناساندید، حتی اگر رأی نیاورد، این امید برای مردم باقی میماند که «هنوز یک راهی هست». آن کاندیدا، پایگاه انقلاب و امیدی برای آینده خواهد شد و بعداً مردم میدانند به چه کسی باید مراجعه کنند تا جلوی فساد گرفته میشود. با همین امید تلاشها ادامه پیدا میکند و اوضاع بهتر میشود.
📌آیا طلاب باید به سفرهای تبلیغی بروند یا فقط وقتی به آنها مراجعه شد، پاسخگو باشند؟
🔸بله، باید بروند! کسانی که میخواهند تبلیغ دین کنند، باید مثل پیامبر(ص) «طبیبٌ دوّار بطبّه» باشند؛ مخصوصاً وقتی میبینند که حق و باطل دارد بههم آمیخته میشود. کسانی که به تبلیغ نمیروند، آیا خودشان را محترمتر از حضرت زهرا(س) میدانند که برای اصلاح وضع سیاسی جامعه، چهل شبانه روز درِ خانۀ مهاجرین و انصار را میزد که آنها را به دفاع از حق، دعوت میکرد؟!(اختصاص/184)
📌آیا در سفرهای تبلیغی، باید علیه برخی افراد یا جریانها به افشاگری هم بپردازیم؟
🔸بله. وقتی رهبر انقلاب از آبروی خودشان خرج میکنند و علیه رفتارهای غلط سخن میگویند، چرا ما-برای حفظ اعتبار خودمان- نهی از منکر نکنیم؟! آیتالله بهجت نیز در ماجرای اهانت به اسلام در کنفرانس برلین، بر افشاگری صداوسیما صحه گذاشتند.(فایل صوتی: فارس/ 13920524000945) البته ممکن است در افشاگری علیه یک جریان، ما را متهم به طرفداری از یک جریان دیگر کنند، ولی اگر کسی بخواهد در دفاع از حق و علیه باطل قیام کند؛ نباید از این تهمتها و مظلومیتها واهمه داشته باشد.
👈🏻متن کامل:
🔗
Panahian.ir/post/3907
#انتخابات
#وظیفه_روحانیت
❗مطالب کانال بالینک ارسال شود❗
🔍 موسسه تخصصی خطابه امیربیان یزد 🔎
@amirbayanyazd