🔴 پاسخ به
#شبهه یادبگیریم تاریخ بخوانیم
1⃣ تشکر از نویسنده شبهه که مسلمانان را به خواندن تاریخ سفارش فرموده اند. اما به نظر میرسد جمله : "یاد بگیریم تاریخ بخوانیم" برای نویسنده ی محترم شبهه، ادعای بزرگی است! ؛ اگر نویسندگان این مطالب سخیف اگر یاد بگیرند فقط پاسخ شبهات شان و لجن پراکنی شان در فضای مجازی بخوانند کفایت میکند!!
🔹 مطالعه تاریخ و غزوه های پیامبر و جنگ های حکومت ۵ ساله امام علی (ع) و ... پیشکش محضر نازنین شان!!
2⃣ نویسنده ی محترم قصد داشته اند که با کوبیدن تعصب ، منادی صلح شوند؛
اما یی جهت به خود زحمت داده اند و با کوبیدن اسلام و توسل به داستان سرایی از وحدت دم زده اند و برای اعتباردهی به تحریف شان متاسفانه از کلام نورانی امام علی (ع) مایه گذاشته اند.
🔸 عموم شیعیان و پیروان اسلام ناب با اقتدا به سیره ائمه هدی (ع) و رهنمود مراجع ، همواره در حفظ وحدت و برادری با اهل تسنن کوشیده اند . هر گونه اهانت به مقدسات اهل سنت از طرف رهبری و عموم مراجع حرام اعلام شده است .
🔹 بزرگوار ما دو نوع تعصب داریم: ممدوح و مذموم ؛ بارها بزرگان دینی بر ترک تعصب های مذموم و تفرقه افکن که موجب رویش دشمنان اسلام ناب در لانه ی تشیع لندنی و وهابیت شود محکوم کرده اند. البته آفت حامیان متعصب این تفکر در کنار افراط های جاهلانه ، زودباوری پیروانش است. آفتی که نویسنده ی محترم شبهه در دام آن اسیر است!
3⃣ در مورد نامگذاری باید بگوئیم اسامی ابوبکر، عثمان و دهها اسم دیگر از اسامی رایج آن زمان بوده و در آن زمان اختصاص به شخص خاص نداشته، لذا می بینیم که در کتابهای تاریخی قدیم و یا در روایات ائمه علیهم السلام هیچکدام از این اسامی به تنهایی ذکر نشده مثلاً اگر مراد از ابوبکر، خلیفه اول باشد به “ابوبکر بن ابی قحافه” تعبیر شده است و یا اگر مراد از عمر خلیفه دوم باشد به “عمر بن خطاب” تعبیر شده است و یا اگر مراد از “عثمان” خلیفه سوم باشد به “عثمان بن عفان” تعبیر شده است.
🔹 فرزندان حضرات امیر(ع) هم از این قاعده بیرون نبوده اند عثمان مظعون از یاران عارف مسلک و اهل سیر و سلوک پیامبر اکرم(ص) و یار دلنشین حضرت امیر(ع) بود که آن حضرت به جهت علاقه ای که به عثمان داشت فرزند خود را عثمان نام نهاد. و اما ابوبکر کنیه است نه اسم هر کسی که فرزند ارشدش بکر باشد در عربی به او ابوبکر می گویند.
4⃣ ازدواج پیامبر با دختران خلیفه که قبل از رحلت ایشان و بروز اختلافات مذهبی بوده است . واقعا نمیدانیم نویسنده محترم شبهه با چه توجیه و هدفی به دنبال ذکر و بزرگنمایی آن است؟
🔹البته در این خصوص هم بایست نکته ای عرض شود: ایشان تا ۲۵ سالگی مجرد بودند و برخلاف فرهنگ رایج آن زمان، پس از ازدواج با حضرت خدیجه(س) تا پایان حیات این بانو، یعنی تا حدود ۵۰ سالگی، همسر دیگری نداشتند. ازدواج های پیامبر(ص) برای اهداف والایی مانند نجات برخی زنان از افتادن در دامن قبایل کافر و مشرک، تحکیم روابط با قبایل بزرگ، حفظ مقام و آبروی بعضی از زنان با شخصیت، سرپرستی یتیمان آنان و... بوده است.
ضمن اینکه پس از حضرت خدیجه، بجز عایشه همه همسران پیامبر(ص) بیوه یا کنیزان بودند که یک یا چند بار ازدواج نموده بودند!
5⃣ اما ازدواجی که میتواند محل بحث باشد ازدواج عمر با دختر حضرت علی است. پاسخ: "عمر داماد حضرت علی (ع) نبوده است"
🔹 تفصیل این ماجرا در صحاح سته اهل سنت و منابع معتبر شیعی موجود نیست . وجود دختری به این نام از حضرت زهرا(س) معتبر نیست.
🔹 ام كلثومی كه همسر عمر بن خطاب شد، را دختر خوانده حضرت علی(ع) و در اصل دختر ابوبكر از اسماء بنت عمیس می دانند. یعنی عمر بن خطاب داماد ابوبكر شد نه داماد علی(ع) !
http://yon.ir/XO3m
6⃣ محمد بن ابی بکر از شیعیان ممتاز صدر اسلام است که در جنگ جمل در لشگر امام علی (ع) علیه عایشه و طلحه و زبیر شمشیر کشید.
7⃣ در خصوص ازدواج با شاهزاده ایرانی؛ شهید مطهری در کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران اینگونه مینویسد: اصل داستان که یزدگرد دختری به نام شهربانو یا نام دیگر داشته و به افتخار عقد زناشویی حسین بن علی (ع) و مادری امام سجاد (ع) نائل شده باشد، از نظر مدارک تاریحی سخت مشکوک است. مورخین عصر حاضر عموما در این قضیه تشکیک میکنند و آن را بیاساس میدانند. میگویند در میان همه مورخین تنها «یعقوبی» جملهای دارد به این مضمون که گفته است: مادر علیبن الحسین (ع) «حرار» دختر یزدجرد بود و حسین (ع) نام او را غزاله نهاد. خود ادوارد براون از کسانی است که داستان را مجعول میداند. کریستن سن نیز قضیه را مشکوک تلقی میکند. سعید نفیسی در تاریخ اجتماعی ایران آن را افسانه میداند.
#زود_باور_نکنیم #زود_بازنشر_نکنیم
🖌
#محمد_صادق_سلطانزاده_بشرویه
➖➖➖➖➖➖➖
🔴
#مهم: دوستان اگر در دام
#شایعات_سیاسی فضای مجازی اسیر هستید شما را به
#عمار۱۱۰ دعوت میکنیم👇
🆔
@ammar110
فعال در ایتا و تلگرام