⁉️ چرا اسحاق معاون اول دروغگوی رئیس
#دولت_دروغ باید در سریع ترین زمان ممکن
#محاکمه شود؟!
✅پاسخ روشن است ؛
1⃣ حفظ شان و جایگاه مهم رهبری نظام اسلامی و خنثی سازی نقشه بدخواهان و منافقین برای ضربه زدن به این جایگاه
2⃣ تهمت و دروغ بستن آشکار به رهبری نظام اسلامی توسط اسحاق جهانگیری با ارائه دو سند غیر قابل انکار
1⃣ ⤴️ با توجه به اینکه جایگاه رهبری و ولایت امر در نظام مقدس جمهوری اسلامی چه از نظر قانون اساسی و چه از نظر قانون شرع مقدس جایگاه بسیار بالایی است و اجازه به شکستن و مخدوش نمودن اعتبار جایگاه رهبری یعنی آنچه سالهاست دشمنان داخلی و خارجی این نظام به دنبال آن بوده و هستند .
🔺ولی در عین ناباوری شاهد هستیم که شخصی در کسوت معاون اول یک دولت سر تا پا انحراف و فساد با نسبت دروغ به رهبری برای موجه جلوه دادن خیانتی آشکار مرتکب چنین جرم بزرگی میشود که عقلا و شرعا و به هیچ عنوان نباید از مقابله و محاکمه وی کوتاه آمد تا درس عبرتی گردد برای آنان که حد وحدود خود را نمیشناسند و فکر میکنند هر گونه بخواهند میتوانند اهداف پلید خود را پیش ببرند و کسی هم متعرض آنها نگردد..
2⃣ ⤴️ بارها و بارها دررمورد نظر صریح رهبری معظم درمورد لوایح استعماری چه توسط خود ایشان و چه در اخبار مختلف و سایتها و ... بحث و اطلاع رسانی شد اما با توجه به نفاقی که در تک تک افراد این دولت تمام خسارت وجود دارد متاسفانه در حقایق بازهم با دروغ های بزرگ تشکیک ایجاد میشود که لازم است بارها و بارها مجدد حقیقت را تکرار کرد تا این توطئه ها خنثی شود ..
🔰واما نظر صریح رهبری درمورد لوایح مورد بحث و FATF ؛
🔺در این زمینه دو سند رسمی در دست است؛
💢نخستین سند، سخنان صریح رهبر انقلاب درباره کنوانسیونهای بینالمللی است که در جمع نمایندگان مجلس مطرح شد: «همینجا من اشاره کنم به این مسائل کنوانسیونها و این معاهدات بینالمللی. ببینید؛ این معاهدات بینالمللی که به آن در لغت فرنگی گفته میشود کنوانسیون، در اصل در یک نقطهای پختوپز میشود که اطراف قضیّه، مِنباب مثال آن ۱۰۰ کشور یا ١۵۰ کشور که بعداً به آن میپیوندند، هیچ تأثیری در آن پختوپز اوّلیّه ندارند. یک جایی بالاخره چند قدرت بزرگ در مجموعههای هیئتهای فکریشان -به قول خودشان اتاق فکرشان- مینشینند برای یک منافعی و مصالحی که برای خودشان تعریف کردند، یک چیزی را پختوپز میکنند، بعد این را بهوسیلهی دولتهایی که همسوی با آنها هستند یا مرعوب آنها هستند یا دنبالهرو آنها هستند و خیلی منافعی هم در این کار ندارند، تصویب میکنند؛ اگر یک دولت مستقلّی هم پیدا بشود -حالا مثل جمهوری اسلامی- که مثلاً بگوید «من این را قبول ندارم؛ این کنوانسیون را، این معاهدهی بینالمللی را قبول ندارم»، سرش میریزند که «آقا! ۱۲۰ کشور، ١۵۰ کشور، ۲۰۰ کشور این را قبول کردند؛ شما چطور قبول نمیکنید؟» کنوانسیونها غالباً این [جور] است.
🔺حالا چهکار بکنیم؟ بعضی از این معاهدات بینالمللی و کنوانسیونها موادّ مفیدی دارند. خیلی خوب، اشکالی ندارد؛ بنده هم در مورد همین چیزهایی که اخیراً در مجلس مطرح شد در این چند ماه اخیر، گفتم مجلس مستقلّاً خودش قانون بگذراند. فرض کنیم [موضوع] مبارزهی با تروریسم یا با پولشویی است؛ خیلی خب، مجلس شورای اسلامی یک مجلس رشید و عاقل و بالغی است و پشتوانههای کاریِ خیلی خوبی هم دارد؛ بنشینند یک قانون بگذرانند؛ این قانون، قانون مبارزهی با پولشویی است، هیچ مشکلی هم ندارد، شرایط زیادیای هم ندارد و همان کاری که خود شماها میخواهید بکنید، در این قانون مندرج است؛ این مهم است. هیچ لزومی ندارد که ما برویم چیزهایی را که نمیدانیم تَه آن چیست یا حتّی میدانیم که مشکلاتی هم دارد، بهخاطر آن جهاتِ مثبت و جنبههای مثبت، قبول بکنیم.»
💢دومین سند، به پاسخ رهبر معظّم انقلاب به نامه علی لاریجانی، رئیس مجلس برمیگردد. در پی استفسار تلفنی رئیس مجلس از رهبر انقلاب درباره لوایح مرتبط با FATF، رهبر انقلاب در پاسخ میفرمایند: «آنچه که من در دیدار با نمایندگان راجع به لوایح چهارگانه و کنوانسیونها گفتهام مربوط به اصل کنوانسیونها بود و نه کنوانسیون خاص. لذا با بررسی این لوایح در مجلس مخالفتی ندارم. تا مسیر قانونی خود را طی کند. تدبیر فوق قبلاً در زمان استفسار به طور شفاهی به جنابعالی ابلاغ شده بود.»
✅دو سند فوق، سه پیام صریح و روشن را در بطن دارد؛ نخست، مخالفت صریح رهبر انقلاب با اصل پیوستن به کنوانسیونهای ساخته و پرداخته غربیها و دوم؛ تأکیدرهبرانقلاب برطی شدن مسیر قانونی تصمیمگیری درباره پیوستن یا عدم پیوستن به این کنوانسیونها.سومین پیامی که این دو سند بهدست میدهد این است که نهتنها هیچ نشانهای مبنی برموافقت رهبرانقلاب با لوایح مرتبط با FATF وجود ندارد؛بلکه باتأمل در سندنخست میتوان به مخالفت ضمنی رهبرانقلاب به این لوایح پی برد.
🌐
@andaki_tamol