کتوریا بود که بعدها ملکه ویکتوریا نام گرفت.
در هر صورت، بهعلت اینکه ویلیام چهارم فرزند مشروعی نداشت، باید الکساندرینا ویکتوریا بهعنوان فرزند مشروع ادوارد آگوستوس و ویکتوریا مری لویسا معرفی میشد تا وارث تاج و تخت انگلیس شود.
ملکه ویکتوریا سه سال بعد از این که به تخت سلطنت نشست، با آلبرت که متولد آلمان بود و 4 سال بود که او را میشناخت (و ظاهراً نسبتی هم با او داشت) ازدواج کرد. آلبرت در سن 42 سالگی بر اثر تب شبه حصبه (typhoid fever) درگذشت. ملکه ویکتوریا در طول 21 سال که با آلبرت زندگی میکرد، صاحب 9 فرزند شد. ملکه ویکتوریا زمانیکه آلبرت از دنیا رفت، 42 سال سن داشت و بعد از او ازدواج نکرد و بهتنهایی بر تخت سلطنت انگلیس نشست تا در سن 82 سالگی فوت کرد.
زمانی که ادوارد هفتم متولد شد، خانوادهی سلطنتی انگلیس اعلام نمودند که ادوارد هفتم، فرزند ملکه ویکتوریا و شوهرش آلبرت فرانسیس چارلز آگوستوس امانوئل (5) میباشد ولی بعدها، بسیاری از انگلیسیها و انگلیسیتبارها از این قضایا پرده برداشتند و واقعیت را بیان نمودهاند.
بعضی از انگلیسیتبارها، از جمله گرِگ هالت (Greg Hallett) در کتاب «هیتلر یک عامل انگلیسی بود» (6)، مینویسند که بعدها، [یکی از فرزندان] ناتان مایر روچیلد، با ملکه ویکتوریا، رابطهی نامشروع داشت و حاصل این رابطه، ادوارد هفتم بود که خانوادهی سلطنتی انگلیس اعلام نمودند که وی فرزند کانسورت آلبرت میباشد، در صورتیکه حقیقت امر، بهگونهای دیگر بوده است.
از طرف دیگر، خود کانسورت آلبرت نیز فرزند نامشروع الکساندر هستاین (Alexander Hensteine) بود که این فرد در طویلهی (درباریان آلمان) کار میکرده است.
در این مقطع به یک نکته پیرامون رابطهی ملکه ویکتوریا با یهودیان باید اشاره نمود. به نقل از کتب تاریخی، هرچند در دوران 63 سال سلطنت ویکتوریا چندین نخستوزیر در انگلیس بر سر کار آمدند، ولی هیچکدام – غیر از بنجامین دیزرائیلی (Benjamin Disraeli) یهودی صهیونیست – نتوانستند اعتماد ملکه را به خود جلب نمایند. این بنجامین دیزرائیلی بود که ویکتوریا را در سال 1876، به یک امپراطور (زن) در هند تبدیل كرد. بنجامین دیزرائیلی نخستوزیری بود که با گسترش امپراطوری انگلیس موافق بود (7) [زیرا انگلیس در چنگال یهودیان قرار داشت و گسترش امپراطوری انگلیس، بهمعنای گسترش سلطهی یهود بر دنیا بود].
نویسندگان آمریکایی و انگلیسی نتیجه میگیرند که خانوادههای سلطنتی انگلیس (و بعضی از نخستوزیران آنها، مانند وینستون چرچیل) زیرمجموعهای از خانواده روچیلد بوده و بدینوسیله، روچیلدها، خانوادهی سلطنتی انگلیس را تحت کنترل خود داشتهاند.
بعد از ادوارد هفتم، پسر دوم او به نام جورج پنجم، پادشاه انگلیس شد و بعد از جورج پنجم، اولین پسرش به نام ادوارد آلبرت (Edward Albert) که بعداً او را ادوارد هشتم نامیدند، به پادشاهی رسید. ادوارد هشتم بهخاطر ازدواج با یک زن آمریکایی به نام والیس سیمپسون (Wallis Simpson) حاضر شد تا تاج و تخت را به برادش (جورج ششم) واگذار نماید.
گرگ هالت در کتاب خود در ارتباط با ادوارد هشتم مطالب بسیاری نوشته است، از جمله اینکه، این پادشاه انگلیس، از نظر جنسی، معلولیتهایی داشته است و با یک زن آمریکایی به نام والیس سیمپسون ازدواج میکند که این زن، یک روسپی دوجنسگرا بوده و قبلاً دو بار ازدواج کرده بود (8). هالت میافزاید که والیس سیمپسون جاسوس آلمان بود و بعد از اینکه با ادوارد هشتم ازدواج كرد، شوهر قبلیاش نیز برای مدتی با آنها زندگی میکرد و سیمپسون با پول ادوارد هشتم، شوهر قبلیاش را که یک فروشندهی خودرو بود، از ورشکستگی نجات داد. (9)
بعد از ادوارد هشتم، برادرش جورج ششم به پادشادهی رسید. ملکه انگلیس که در حال حاضر در قید حیات است (الیزابت دوم، متولد 1926) و نام اصلی وی الیزابت الکساندرا مری (Elizabeth Alexandra Mary) میباشد، دختر جورج ششم است و ادوارد هشتم، عموی او و والیس سیمپسون، زن عموی او محسوب میشوند.
خلاصه اینکه، جورج ششم، نوهی ادوارد هفتم است و ملکه الیزابت نیز نتیجهی ادوارد هفتم میباشد. شوهر ملکه الیزابت (فیلیپ) نیز نبیرهی ملکه ویکتوریا میباشد (از نسل یکی از دختران ملکه ویکتوریا بهنام آلیس). در نتیجه، ملکهی انگلیس و شوهرش، نبیرهی ملکه ویکتوریا میباشند.
جالب اینکه در مواردی، خانواده سلطنتی انگلیس از افرادی که بهعنوان شاه بر مردم ایران حکومت میکردند، دعوت مینمودند و زمانی که آنها به انگلیس میرفتند، خانوادههای سلطنتی انگلیس، آنها را به خانوادهی روچیلدها تحویل میدادند و این افراد، مدتی را با خانواده روچیلد میگذراندند!
زمانی ناصرالدین شاه قاجار برای دستبوسی ملکه ویکتوریا (10) به انگلیس و بعد به فرانسه میرفت و در این سفرها با یهودیان صهیونیست نیز ملاقاتهایی داشت و به آنها امتیازهایی برای سلطه و