کجا هستند عمارهایی که انتظارات خفت بار ویتکاف و ترامپ از ایران را تبیین کنند؟
ویتکاف در سخنان جدید خود سخنانی گفته که انتظار می رود هر با غیرتی را به واکنش وادارد به طور مثال گفته
: من معتقدم إيران چارهای جز پذیرش شرایط ما برای توافقی که برنامه هستهای نظامیاش را برچیند، ندارد. ویا مذاکرات با إيران ممکن است بعداً گسترش یابد و جنبههای فرهنگی و اقتصادی را نیز شامل شود و عجیبتر آنکه گفته ما هرگز با توافقی مانند برجام که به رفع تحریمها و پایان تعهدات ایران منجر شود موافقت نخواهیم کرد، یعنی دیگر به برجام که خسارت محض بود و نتیجه اش یک دهه عقب ماندگی از نظر مقام معظم رهبری بود نیز قانع نیستند در حالی که افول آمریکا از هر دوره ای بیشتر و جمهوری اسلامی در قویترین شرایط خود می باشد.
تکلیف اصلاح طلبان که روشن است آنها قلم به دستان مزدبگیر و یا شیفته غرب هستند که دم بر نمی آورند اما مگر تحلیلگران به اصطلاح اصولگرا مرده اند و یا منتظرند که حتما حضرت آقا سخنی بگوید و کمی به رگ غیرت آنها بر بخورد و یا نکند هنوز امیدوار به مذاکراتی هستند که حضرت آقا آنرا صلح امام حسن نامیدند و منتظر نوشاندن توافقی به مرتب بدتر از برجام هستندو قبلا هم فرمودند مذاکرات شرافتمندانه و هوشمندانه و منطقی نیست؟
آری ما شاهد نحله جدیدی از به اصطلاح اصولگرایان هستیم که مدعی ولایت مداری هستند اما از سخنان حضرت آقا تنها سخنانی را در نظر می گیرند که با توجه به شرایط ویژه مانند صلح امام حسن و برای دوران گذار گفته شده و چندان توجهی به بیانات مبنایی حضرت آقا ندارند.
سید جلال حسینی
@sayedjalalhoseyni