💎پیشنهادی برای همراهی شورای ترافیک ، تعهدات اجتماعی صنایع و سرویس آموزش و پرورش
با تشکر از تشکیل جلسه و دغدغه بجای شورای ترافیک شهرستان ، بعد از آنکه گزارش مختصری از دستور کار این جلسه مرور شد، پیشنهاد تکمیلی به ذهن الکن این حقیر رسید که اگر دوستان شورای ترافیک، صاحبان صنایع و آموزش و پرورش صلاح دانستند ، عملیاتی کنند.
📌شورای آموزش و پرورش منطقه ای ، شورای ترافیک و صنایع ، در طرحی مشترک می توانند موارد زیر را عملیاتی کنند:
1️⃣صنایع محترم موظف شوند همان مینی بوسهایی که برای ایاب و ذهاب نیروهای خودشان استفاده می کنند ، بعد از اتمام سرویس ایاب و ذهاب کارگران ، یک سرویس رساندن دانش آموزان مسیری به مدرسه ای را انجام دهند و عصر هم یک ساعت قبل از رفتن به سرویس ایاب و ذهاب صنایع ، بازگشت دانش آموزان همان مسیر اختصاصی را انجام دهند.
2️⃣زمانبندی سرویس های صبح کارگران صنایع حداقل 1 ساعت قبل و عصر 1 ساعت بعد از زمانبندی سرویس ایاب و ذهاب مدارس باشد.
3️⃣آموزش و پرورش در بازنگری زمان شروع و ختم کلاسهای مدارس مجوز لازم را کسب کند به صورتیکه دقیقا زمان باز بودن مدارس مابین زمان ایاب و ذهاب کارگران صنایع باشد.
4️⃣صنایع در ازای انجام برخی از تعهدات اجتماعی خود ، موظف شوند ، علاوه بر اینکه در قرار داد مینی بوسها ، انجام سرویس مدارس را شرط می کنند ، هزینه سرویس مدارس همان مینی بوسهای سرویس های خودشان را پرداخت کنند.
شهروند اردکانی
💥کانال فرهنگی و خبری اردکان ۶۴ ب
#ب_یعنی_بهترین_ها
https://eitaa.com/Ardakan_64_B
@Ardakan_64_B 👈عضویت