🔷اما شرکت اکتوور مال کیست؟
این شرکت بالاترین سهم فروش داروهای وارداتی در سال ۹۷ را در اختیار داشته و بیشتر از تمامی شرکتهای دارویی ارز دولتی با نرخ مرجع (۴۲۰۰ تومان) برای واردات دارو دریافت کرده است.«اکتوورکو» یک شرکت خانوادگی و به ظاهر متعلق به خانواده نراقی است که از قضا یک خیریه هم به همین نام دارند.
🔹️خانواده نراقی با تابعیت اسپانیایی یک شرکت به نام نواکسادر سویس تاسیس کردهاند. حال شرکتی به نام «تروپیکال دراگ اینداستری کیش» خانواده نراقی را به سعید نمکی وزیر بهداشت روحانی، وصل میکند.
🔹️این شرکت در سال ۱۳۸۱ در منطقه آزاد تجاری کیش به ثبت رسیده و حداقل تا یک سال قبل وزیر بهداشت عضو هیات مدیره و مدیرعاملش بوده است.
🔹️آخرین واگذاری سهام سعید نمکی هم در سال ۱۳۹۵ حاشیهساز شد. او سهمالشرکه خود را به نازنین جوادینیا از مدیران شرکتهای خانواده نراقی واگذار کرد. خانواده نراقی که هلدینگ دارویی «اکتوورکو» و مالکیت «البرز زاگرس»، «آتی فارمد»، «اکتروو» و «گروه مواد غذایی لذیذ» را در اختیار دارند، خود را همکار ۱۰ شرکت داروسازی خارجی از جمله «مرک» آلمان و «کرکا» اسلوونی معرفی و اعلام کرده تولیداتش را تحت لیسانس این دو شرکت به بازار عرضه میکند.این هلدینگ در سال ۹۷ حدود یک سوم بازار داروی وارداتی را به لحاظ ارزش ریالی در اختیار داشت و آذر ۱۳۹۷ «بزرگترین کارخانه تولید داروهای ضدسرطان» در خاورمیانه را با سرمایهگذاری ۱۰۰ میلیون یورویی راهاندازی کرد.
🔹️حالا نهاله نراقی، مدیرعامل فعلی شرکت اکتوور، نایب رییس هیات مدیره شرکت تراپیکال دراگ اینداستری کیش، همان شرکتی که نمکی عضو هیات مدیره آن بوده، نیز هست که با مجوز وزارت بهداشت روحانی،(بخوانید رانت) اقدام به تولید واکسن اسپوتنیک کرده بود.
🔹️حال چنین مجموعه ای که از ابتدا و تا انتها با استفاده از رانت ارزی در مجموعه مدیریت خود در وزارت بهداشت منافع کسب کرده باید اینگونه قانون رسمی کشور را به تمسخر بگیرد.
#حجاب
#هویت_اسلامی_را_به_ایران_برگردانیم
جهت دیده شدن
@orve313