✍️✍️«روحالله زم» مؤسس و گرداننده رسانه معاند آمدنیوز، به دار مجازات آویخته شد. وی در 22 مهرماه 98 با شگردهای پیچیده اطلاعاتی سپاه، بازداشت و به کشور بازگردانده شد. دادگاه روحالله زم طی ۶ جلسه به ریاست قاضی صلواتی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران و بهصورت علنی با حضور مستشار، وکیل مدافع زم و نماینده دادستان در اجرای مواد ۳۵۲ و ۳۵۳ قانون آیین دادرسی کیفری برگزار شد.
گزارههای خبری: 1- نقطه اتصال براندازان: کانال شایعهساز آمدنیوز یکی از مهمترین کانالهای تلگرامی ضدانقلاب بود که در طول فعالیت چند ساله خود نهتنها در راستای همگرایی و همبستگی جبهه ضدانقلاب، کشورهای ضد ایران و سازمانهای بینالمللی عمل میکرد، بلکه همین رسانه عامل پیوند برخی از سرشبکهها و عناصر برانداز داخلی با عوامل و سرویسهای خارجی بود. 2- جاسوسی بینالمللی علیه ایران: از سال ۹۵ تا زمان دستگیری، از طریق ارتکاب جرائم علیه امنیت داخلی و خارجی کشور، جاسوسی به نفع سرویس اطلاعاتی یکی از کشورهای منطقه، جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی کشور فرانسه و همکاری با دولت متخاصم آمریکا علیه نظام جمهوری اسلامی فعالیت میکرد. 3- هدایتکننده اغتشاشات؛ زم در جلسات دادگاه خود اقرارها و اعترافات قابلتأملی داشت؛ ازجمله، اعتراف کرد لیدر اغتشاشات دیماه ۹۶ بوده که در نتیجه آن تعدادی از هموطنانمان بهواسطه اعمال تروریستی عناصر مزدور وابسته به بیگانه جان خود را از دست دادند. زم همچنین اقرار کرد که در شکلگیری شورای ۲۹ رسانه برانداز نقش داشته است. 4- اقدام علیه امنیت داخلی و خارجی؛ زم در یکی از جلسات دادگاه خود در خصوص اقدام علیه امنیت داخلی و خارجی گفته بود، بعد از دیماه ۹۶ تا اواسط سال ۹۷ اقدامات گسترده تبلیغاتی علیه نظام انجام دادم، چراکه به براندازی معتقد شده بودم. 5- تشویق حمله به مناطق نظامی؛ در یکی از جلسات دادگاه، «توانا محمدی» مدیر فنی کانال معاند آمدنیوز، اعلام کرد: «به دستور زم قرار بود برای زدن یک پایگاه سپاه بهصورت پایلوت ۵۰۰ هزار دلار و پس از آن برای بقیه جاها ۲ میلیون دلار دریافت کنم. خواسته زم ساخت پهپاد و موشک و زدن آنها به مراکز حساس کشور بود».
نکته راهبردی: بازداشت تروریستهایی مانند روحالله زم، جمشید شارمهد و ... نشان میدهد، نیروهای اطلاعاتی کشورمان توانایی برخورد با تمام حلقههای ارتباطی جریانهای برانداز در خارج را دارند؛ افزون بر این لازم است زیرساختهایی که جریانهای ضدانقلاب بر آن سوار میشوند نیز مورد ارزیابی و آسیبشناسی قرار گیرند و با عوامل تهدیدزا در شبکههای ارتباطی برخورد شود.