🔎⃟🔳•
⊰#گناه_شناسی⊱•
✦⇦بخش شصت و هشتم
فصل دوّم:زمينههاى گناه
●>زمينههاى پیدایش گناه ۲۷
۲-🌿- زمينههاى خانوادگى گناه ۱۳
٤-٢- تغذيه ۱
🔰>از نظر علم و دين مسلم است كه علاوه بر اينكه غذا در جسم انسان اثر مىگذارد و موجب حفظ و تقويت آن مىگردد در روح انسان نيز اثر مىگذارد. همانگونه كه غذاى سمّى جسم انسان را مسموم مىكند، غذاى حرام روح انسان را آلوده مىنمايد.
🌿>در آيه ٣ سورهى مائده مىخوانيم:
📖«حُرِّمَتْ عَلَيْكُمُ الْمَيْتَةُ وَ الدَّمُ وَ لَحْمُ الْخِنْزِيرِ وَ ما أُهِلَّ لِغَيْرِ اللّهِ بِهِ..»
«گوشت مردار و خون و گوشت خوك و حيوانهايى كه به غير نام خدا ذبح شوند و... بر شما حرام است.»
غذايى كه اسلام حرام كرده بدون علت و حكمت نيست.
🔰>
مثلاً يكى از غذاهاى حرام در اسلام گوشت خوك است. گوشت خوك در دنيا رواج دارد، بسيارى از مردم غير مسلمان از آن استفاده مىكنند و آن را به عنوان غذاى مطبوع مىخورند.
🌿>گاهى بعضى از غرب زدگان مىگويند: چرا گوشت خوك حرام است؟ اين گوشت كه ضرر ندارد، و اگر گوشت خوك انگل زاست و توليد كرم تريشين و...مىكند، تكنيك و پيشرفت علوم، اين آثار را از بين مىبرد، بنابراين وقتى گوشت خوك زيان جسمى نداشت پس چرا حرام باشد؟
🔰>پاسخ
سؤال بسيار روشن است، افرادى كه اين سؤال را مطرح مىكنند يك طرف قضيه را مىبينند، فرضاً گوشت خوك ضرر جسمى نداشته باشد، ولى ضررهاى روحى آن را نمىتوان انكار كرد.
🌿
>خوك يك حيوان بىبند و بار و كثيف و تنفرآور است، حيوانى كه خوى اين چنين دارد در گوشت او نيز چنين زمينهاى وجود دارد و انسانى كه گوشت خوك مىخورد خوى بىبند و بارى و پليدى و شهوترانى را از خوك به سوى خود منتقل مىنمايد، و در اين هيچ شكى نيست.
✨ادامه دارد...
حجت الاسلام
#قرائتی
#اللهم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج
@ashgjanam_amamzamanam
🏮🏴🏮🏴🏮🏴🏮🏴🏮